880 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Zdárek, mám iPhone 4 a spadnul mi na kamen a je v jedný třetině od vršku tuklý. Dotyk i display funguje, potřeboval bych vyměnit jen to přední sklo, šlo by to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Při poškození předního skla se u iPhone 4 musí bohužel měnit celý přední panel, který obsahuje: Sklo, dotykový sensor (touch) i LCD display. Samotné sklo už bohužel měnit nejde, jako tomu bylo u předchozých modelů 3G a 3Gs. Výměna displaye trvá cca 20 minut. Cena je tak 3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twothrones Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 kvalitni soucastky za dobry ceny :) http://phonepartsusa.com/apple-iphone/att-iphone-4-replacement-parts-repair-tools-housing-LCD-digitzer-touch-screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Jestli ses z Prahy, znam typa co mi to udelal na 4S za 1700 se vsim. Pokud chces kontakt, napis pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Znam frajera primo z britexu v kladne. Origo za litr.. Namontovani za 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
880
Zdárek, mám iPhone 4 a spadnul mi na kamen a je v jedný třetině od vršku tuklý. Dotyk i display funguje, potřeboval bych vyměnit jen to přední sklo, šlo by to? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.