Kangaroo66 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 (upraveno) Tak a je to tady! :wohow: Hra je uz od vcera k dispozici jak na X360 tak na Ps3. Prvni recenze dopadla vyborne, skoro maximalni hodnoceni a je dlouha a poctiva, skoro 20 hodin v singleplayeru. Recenze: http://www.ign.com/articles/2013/03/22/bioshock-infinite-xbox-360ps3-review Trailer: http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/730136/bioshock-infinite-trailer-acquaints-you-with-the-lamb-of-columbia/ Kdo se tesi at zvedne ruku :party::D Jakmile hru rozehraju, doplnim topic o dojmy. Upraveno Březen 23, 2013 uživatelem Kangaroo66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Konečně je to venku taky pro XKO. Tentokrát žádné P2P release nevyšlo a bylo třeba čekat na scene. Paráda - Bioshock Infinite XBOX360-COMPLEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Jo ale zatim jsem to nikde nenašel k sosnutí,pouze na x360iso.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 zatím jen torrenty a jedou pomalu =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Březen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Nevim co resite, definitivne se vyplati koupit si za par dolaru treba 100GB na ulozistich co pouzivaj lidi na XboxIso a pojede vam to 3MB/s. Slo by asi i vic, ale O2 mi vic nepusti :) To neni preklep ale fakt. Aliens jsem mel doma za 25 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 (upraveno) Ja nevim co řešíš ty,ja si za 450 nabiju na share-rapidu 2TB a mam to na rok a nejsem takovej zavislak abych si chvilku nepočkal až se to tam objeví.A pustí mě to na downloadu až na 12Mb/s ... :) Edit : na share-foru jiz ke stazení na czshare apod. Upraveno Březen 23, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Na co kupovat nějaký kredity když je tu putlocker, to si radši koupim bagetu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Putlocker neznam,vyhody? Jinak jsem koukal ta hra má jen cca 4 Gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Mam nejakou 6,52GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Aha,špatně jsem se podíval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Mam nejakou 6,52GB To stahujes JTAG verzi .... BioShock.Infinite.XBOX360-COMPLEX REL Date: 23.03.2013 Platform: XBOX360 Game Type: FPS Origin: REGION FREE Release Type: Full DVD Image Format: ISO (XGD3) Language: English, German FW: iXtreme LT+ v3.0 DL File Size: 7.90 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Březen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 4GB to je nejaky fake :) I Zabaleny to ma pres 6 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Na co kupovat nějaký kredity když je tu putlocker, to si radši koupim bagetu :) Tak jsem zkusil Putlocker a jede to slusně a dají se stahovat všechny party najednou :) Kangaroo66 : už jsem psal,že jsem se špatně podíval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Je po patchnutí kommpatibilní i s LT+ 2.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Jo bavi me to. A moc se mi libi audio vizualni zpracovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Je to super.. Začátek neměl chybu,na tom majáku po rozezvučení zvonů ten zvuk z nebes mi připoměl Blízká setkání :) od Spielberga,jinak celej úvod do hry byl moc povedenej,.... já už s sebou "taham" Elizabeth a je vyborny jak je schopná přinést z jiné dimenze do boje třeba starej bunkr s kulometem to nema chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Je to super.. Začátek neměl chybu,na tom majáku po rozezvučení zvonů ten zvuk z nebes mi připoměl Blízká setkání :) od Spielberga,jinak celej úvod do hry byl moc povedenej,.... já už s sebou "taham" Elizabeth a je vyborny jak je schopná přinést z jiné dimenze do boje třeba starej bunkr s kulometem to nema chybu Spoiler :D .... ne .. opravdu to nemá chybu, prostě Bioshock je Bioshock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Hups :-) sorry za spoiler - snad jsem nikoho nenaprdnul :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 pecková hra, sérii bioshock miluju a tenhle dil je bomba, grafika parádní, hratelnost taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Úžasná hra! Super grafika! Hra všech her!! Tak ji ukradnu! ...ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 (upraveno) Super grafika? Grafika je hezky stylisticky udělaná (jako každý Bioshock - to ano), ale co ty rozplzlé textury? Pánové nejdříve se podívejte na detaily zblízka (zbraně,věci na stolech apod.) a pak tady něco povídejte o grafice..).... Hra je skvělá ale grafika je sice hezky stylisticky udělana ale odflakla!!!! doufam,že to třeba nějaky patch zlepší Upraveno Březen 25, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 (upraveno) jo no ty textury sou strašný jinak super =d počkám si až to bude na PC edit: a taky mi vadí že není vidět levá ruka jako u 1 a 2 třeba ten ohnivej plazmid vypadá dost dobře Upraveno Březen 25, 2013 uživatelem Dafli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Úžasná hra!Super grafika! Hra všech her!! Tak ji ukradnu! ...ach jo... Pes totiž doma nemá ani staženou MPtrojku. Je totiž svatý. .... sry za off topic, ale z těchto komentářů prostě nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Tak ja uz pres FTP kopiruju do xka. Tak uvidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.