Jump to content

Bioshock Infinite

Kangaroo66
 Share

Recommended Posts

Tak a je to tady! :wohow: Hra je uz od vcera k dispozici jak na X360 tak na Ps3. Prvni recenze dopadla vyborne, skoro maximalni hodnoceni a je dlouha a poctiva, skoro 20 hodin v singleplayeru.

Recenze:

http://www.ign.com/articles/2013/03/22/bioshock-infinite-xbox-360ps3-review

Trailer:

http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/730136/bioshock-infinite-trailer-acquaints-you-with-the-lamb-of-columbia/

Kdo se tesi at zvedne ruku :party::D

Jakmile hru rozehraju, doplnim topic o dojmy.

Edited by Kangaroo66

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja nevim co řešíš ty,ja si za 450 nabiju na share-rapidu 2TB a mam to na rok a nejsem takovej zavislak abych si chvilku nepočkal až se to tam objeví.A pustí mě to na downloadu až na 12Mb/s ... :)

Edit : na share-foru jiz ke stazení na czshare apod.

Edited by onefootman

Je to super.. Začátek neměl chybu,na tom majáku po rozezvučení zvonů ten zvuk z nebes mi připoměl Blízká setkání :) od Spielberga,jinak celej úvod do hry byl moc povedenej,.... já už s sebou "taham" Elizabeth a je vyborny jak je schopná přinést z jiné dimenze do boje třeba starej bunkr s kulometem to nema chybu

Je to super.. Začátek neměl chybu,na tom majáku po rozezvučení zvonů ten zvuk z nebes mi připoměl Blízká setkání :) od Spielberga,jinak celej úvod do hry byl moc povedenej,.... já už s sebou "taham" Elizabeth a je vyborny jak je schopná přinést z jiné dimenze do boje třeba starej bunkr s kulometem to nema chybu

Spoiler :D .... ne .. opravdu to nemá chybu, prostě Bioshock je Bioshock.

Super grafika?

Grafika je hezky stylisticky udělaná (jako každý Bioshock - to ano), ale co ty rozplzlé textury? Pánové nejdříve se podívejte na detaily zblízka (zbraně,věci na stolech apod.) a pak tady něco povídejte o grafice..).... Hra je skvělá ale grafika je sice hezky stylisticky udělana ale odflakla!!!! doufam,že to třeba nějaky patch zlepší

Edited by onefootman