Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak a je to tady! :wohow: Hra je uz od vcera k dispozici jak na X360 tak na Ps3. Prvni recenze dopadla vyborne, skoro maximalni hodnoceni a je dlouha a poctiva, skoro 20 hodin v singleplayeru.

Recenze:

http://www.ign.com/articles/2013/03/22/bioshock-infinite-xbox-360ps3-review

Trailer:

http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/730136/bioshock-infinite-trailer-acquaints-you-with-the-lamb-of-columbia/

Kdo se tesi at zvedne ruku :party::D

Jakmile hru rozehraju, doplnim topic o dojmy.

Upraveno uživatelem Kangaroo66
  • Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Ja nevim co řešíš ty,ja si za 450 nabiju na share-rapidu 2TB a mam to na rok a nejsem takovej zavislak abych si chvilku nepočkal až se to tam objeví.A pustí mě to na downloadu až na 12Mb/s ... :)

Edit : na share-foru jiz ke stazení na czshare apod.

Upraveno uživatelem onefootman
Odesláno

Je to super.. Začátek neměl chybu,na tom majáku po rozezvučení zvonů ten zvuk z nebes mi připoměl Blízká setkání :) od Spielberga,jinak celej úvod do hry byl moc povedenej,.... já už s sebou "taham" Elizabeth a je vyborny jak je schopná přinést z jiné dimenze do boje třeba starej bunkr s kulometem to nema chybu

Odesláno
Je to super.. Začátek neměl chybu,na tom majáku po rozezvučení zvonů ten zvuk z nebes mi připoměl Blízká setkání :) od Spielberga,jinak celej úvod do hry byl moc povedenej,.... já už s sebou "taham" Elizabeth a je vyborny jak je schopná přinést z jiné dimenze do boje třeba starej bunkr s kulometem to nema chybu

Spoiler :D .... ne .. opravdu to nemá chybu, prostě Bioshock je Bioshock.

Odesláno (upraveno)

Super grafika?

Grafika je hezky stylisticky udělaná (jako každý Bioshock - to ano), ale co ty rozplzlé textury? Pánové nejdříve se podívejte na detaily zblízka (zbraně,věci na stolech apod.) a pak tady něco povídejte o grafice..).... Hra je skvělá ale grafika je sice hezky stylisticky udělana ale odflakla!!!! doufam,že to třeba nějaky patch zlepší

Upraveno uživatelem onefootman

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu