Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

WIFI Router


zozy

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Neni to o tom ktery spolupracuje nejlepe... mj tohle tema se omyla porad...hlavne si kup ten do ktereho budes moci dat i svuj soucasny net (takze se spravnymi pripojkami ;) )

Kazdej router je v poho a kazdej spolupracuje...nektere maji nektere fce navic ale to je celkem zbytecne ;)...(nejlepsi by byl s ceskym navodem aby sis ho mohl dobre zkonfigurovat...s timhle maji dost problemy zacatecnici...) ;)

jinak LOCK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
doporucuji Vigor2600GE, jen zapnes nastavis, zapojíš kabeli a mas net jak na PSP tak na PC :)

lol, ale takhle je to na vsech routerech :D nebo snad myslis ze do nejakeho jeste musis dolejt benzin ? :D

V tom pripade doporucuju U.S.Robotics Starter Pack..

EDIT: a Ski ma pravdu, zbytecny topic.. vsechny routery spolupracuji... staci mit certifikaci WiFi, aby jsi nekoupil nejakej cajk od vietnamcu, kde zjistis ze wifi neni wifi.. jinak je to uplne jedno, zakladni bezpecnostni fce maji vsechny routery a zbytek nevyuzijes, pochybuji ze vyuzijes MAC filtr nebo DMZ apod...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Čau mam dotaz když už mam net na psp jak můžu hrát přes net vůbec nwm kam se mam regnout koupil sem si slima pls poratte dík moc.

to zalezi na hre.. primo hra musi v sobe mit mod "infrastructure", kde ti pak nabidne registraci, pripadne ti napise jak se mas regnout (na jakejch strankach pres kompa)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu