xmy Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 (upraveno) Zdravím, chtěl bych si PSP připojit k WiFi, jenže je tu problém: Ukáže mi to, že moje wifi není podporované. Přitom síla signálu je 100%. Prosím o radu, co s tím... :) Díky moc. Edit: WLAN mám samozřejmě zapnutý. Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem VojtaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 V nastavení routeru změň zabezpečení z WPA2 na WPA nebo WEP. PSP totoiž nepodporuje WPA2, proto ti to píše, že to není podporováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmy Odesláno Březen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 (upraveno) Děkuju za odpověď. Jenom potřebuju věděť, kde se to nastavuje, nevyznám se v těchto věcech :) Děkuju předem za feedback. !Edit: Vygůglil jsem http://www.o2.cz/osobni/techzona-modemy-pro-adsl-vdsl/huawei-echolife-hg520i.html?article=229581 ale nevím jméno a heslo, tam písou, že oboje je "admin", ale to mi nefunguju a nepamatuju se; že bych to měnil. Edit2: Tak heslo i jméno už vím, už se tam můžu přihlásit. Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem VojtaCZ přidání nového poznatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmy Odesláno Březen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Vše je hotové a plně funkční, ještě jednou děkuju za radu. Považuju to jako vyřešené. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hatter Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Ahoj musim menit zabezpeceni i pokud mam wpa-psk. Dik dopredu za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 ne wpa-psk bude fungovat, nefunguje pouze wpa2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hatter Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Prave ze me pripojeni nefunguje pise chyba 80410410 heslo mam spravne tak nevim co s tim jedna se o psp 3004 a router mam zyxel nevim cislo ale jedu na VDSL, budu rad za kazdou radu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmy Odesláno Březen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ahoj musim menit zabezpeceni i pokud mam wpa-psk. Dik dopredu za odpoved A proč to píšeš do mého topicu, který je vyřešený? Prosím o lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hatter Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 (upraveno) Asi proto ze mam podobny problem naco mam zakladat novy topic kdyz uz tady jeden je. Precti si pravidla: http://console-forum.net/tema/6685-pravidla-fora-update-pravidel-11-4-2011-ctete Je to hned na zacatku Upraveno Březen 29, 2013 uživatelem hatter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmy Odesláno Březen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Jo tak, moc se omlovám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hatter Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 :thumbup: V pohodě. Nemaš nějakou radu stale se mi nedaří připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hatter Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 Nikdo nic nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xmy
Zdravím, chtěl bych si PSP připojit k WiFi, jenže je tu problém: Ukáže mi to, že moje wifi není podporované. Přitom síla signálu je 100%. Prosím o radu, co s tím... :) Díky moc. Edit: WLAN mám samozřejmě zapnutý.
Upraveno uživatelem VojtaCZOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.