xmy Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Zdravím, chtěl bych si PSP připojit k WiFi, jenže je tu problém: Ukáže mi to, že moje wifi není podporované. Přitom síla signálu je 100%. Prosím o radu, co s tím... :) Díky moc. Edit: WLAN mám samozřejmě zapnutý. Edited March 24, 2013 by VojtaCZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin2412 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 V nastavení routeru změň zabezpečení z WPA2 na WPA nebo WEP. PSP totoiž nepodporuje WPA2, proto ti to píše, že to není podporováno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xmy Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Děkuju za odpověď. Jenom potřebuju věděť, kde se to nastavuje, nevyznám se v těchto věcech :) Děkuju předem za feedback. !Edit: Vygůglil jsem http://www.o2.cz/osobni/techzona-modemy-pro-adsl-vdsl/huawei-echolife-hg520i.html?article=229581 ale nevím jméno a heslo, tam písou, že oboje je "admin", ale to mi nefunguju a nepamatuju se; že bych to měnil. Edit2: Tak heslo i jméno už vím, už se tam můžu přihlásit. Edited March 24, 2013 by VojtaCZ přidání nového poznatku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xmy Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 Vše je hotové a plně funkční, ještě jednou děkuju za radu. Považuju to jako vyřešené. :psp: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatter Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Ahoj musim menit zabezpeceni i pokud mam wpa-psk. Dik dopredu za odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin2412 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 ne wpa-psk bude fungovat, nefunguje pouze wpa2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatter Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Prave ze me pripojeni nefunguje pise chyba 80410410 heslo mam spravne tak nevim co s tim jedna se o psp 3004 a router mam zyxel nevim cislo ale jedu na VDSL, budu rad za kazdou radu. Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xmy Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Ahoj musim menit zabezpeceni i pokud mam wpa-psk. Dik dopredu za odpoved A proč to píšeš do mého topicu, který je vyřešený? Prosím o lock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatter Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Asi proto ze mam podobny problem naco mam zakladat novy topic kdyz uz tady jeden je. Precti si pravidla: http://console-forum.net/tema/6685-pravidla-fora-update-pravidel-11-4-2011-ctete Je to hned na zacatku Edited March 29, 2013 by hatter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xmy Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Jo tak, moc se omlovám. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatter Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 :thumbup: V pohodě. Nemaš nějakou radu stale se mi nedaří připojit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatter Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Nikdo nic nevi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
xmy
Zdravím, chtěl bych si PSP připojit k WiFi, jenže je tu problém: Ukáže mi to, že moje wifi není podporované. Přitom síla signálu je 100%. Prosím o radu, co s tím... :) Díky moc. Edit: WLAN mám samozřejmě zapnutý.
Edited by VojtaCZLink to comment
11 answers to this question
Recommended Posts