Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP nejde vložit hru

Otázka

Odesláno

AHOJ, Chcela by som sa opýtat , že EBOOT.PBP a KEYS.BIN ako mám vložit do PSP aby sa mi aj hra spustila , kúpila som PSP s pod ruky je flashnuty 6,20 TN-A (HEN) skúsila vložit EBOOT.PBP a KEYS.BIN do zložky ISO ale to nejde , potom som skúšala aj do PSP a tam game , ale ani tak to nejde .Prosím poradte ako mám postupovat čitala som tu podobne članky a postupovala som podla nich ale to nejde .ide o PSP 3004 Dakujem

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No tak nejdříve si stoprocentně aktualizuj na 6.20 PRO C Permanent, protože TN-A je strašně nestabilní a nefunguje na něm asi 40% her (návod najdeš v tutoriálech). A s tou hrou nevím, co tam dáváš, ale do složky ISO se dávají hry ve formátu .iso/.cso, asi nejspíš si tu hru rozbalila, což nesmíš. Každopádně si fakt dej novější CFW.

• 0
Odesláno (upraveno)

nerozbalila som tú hru ona bola v takej žltej zložke a v tej zložke bolo EBOOT.PBP a KEYS.BIN . a tie tutoriali kde najdem ? je tam aj to CFW čo mi odporúčaš ? INAK DAKUJEM ZA RADUA DúFAM , žE TO ZVLáDNEM. No a je asi po všetkom , teraz sem prišla oja malinka má 6 rokov a vraj nevedela kao spustit hru tak niečo potlačila a ona vymazala to loader prometheus či ako to tam bolo ? teraz plače neviem ako a odkial jej stiahnut ten flash vedel by mi niekto posalt priamy link a priami tutorial velmi by som vam bola vdačna . dakujem

Upraveno uživatelem verads
  • 0
Odesláno

Ten tutoriál je tady(už jsi do toho tématu i psala, jak jsem si všiml, jinak PRO B4 je už taky zastaralý, teď je už PRO C, jo a postupuj podle toho 6.20 dočasně permanentně a udělej jako to dočasný, tak i to permanent) http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012

Co se týče té hry, tak to co mi popisuješ není hra pro PSP, ale je to PSX hra, tedy hra z původního Playstation 1 převedená aby fungovala na PSP a tyto hry (celá ta žlutá složka) se dávají do složky GAME. Jinak hra pro PSP je ve formátu NÁZEVHRY.ISO nebo NÁZEVHRY.CSO a ty se pak dávají do složky ISO, ty seženeš třeba na uloz.to nebo torrentech nebo na stránce pspiso.com (nutná registrace)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu