wain Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 ahoj chci se zeptat jak se daj vytvářet sloty na ps3 a pak do nich dávat ty hry abych to pak mohl poslat kámošovi aby si je taky stáhl či jak to funguje,dík:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NobodyAnswers Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wain Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 návod jsem našel akorát na vytvoření slotu, tot vše, dál už nevím jak to tam mám dát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 limec Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 mne nejak neni jasne jak zabezpecit ucet pred ukradenim kdyz nabidnu slot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 aaischa Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 nelze zabezpecit.. jediná pojistka je to že ty znáš datum narození a máš přístup k mailu ke kerýmu patří.. díky tomu jde zpět z měnit heslo kdyby ti ho někdo změnil.. zbytek je o důvěře... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 limec Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 hm to je nemile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 remarkcz Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Slot nevytváříš ...... normálně koupíš hru na PSN a stáhneš si jí pak dáš ten účet tomu kámošovi (email/heslo) a on si to stáhne..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 limec Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 (edited) ha tak nakonec sem nasel jak zabezpecit ucet, sdilet jen sub account, ale stejne nechapu proc pri zmene emailu na masteru nechodi i nejaky potvrzovaci email co by se musel odkliknout Edited April 11, 2013 by limec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wain
ahoj chci se zeptat jak se daj vytvářet sloty na ps3 a pak do nich dávat ty hry abych to pak mohl poslat kámošovi aby si je taky stáhl či jak to funguje,dík:)
7 answers to this question
Recommended Posts