Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Army of Two The Devils Cartel


Peter_King

Recommended Posts

post-40703-14687164338455_thumb.jpg

Army of Two The Devils Cartel XBOX360-COMPLEX

Velikost : 7,9 GB

XGD3

Region : FREE

Žánr: akční

Zakladatel taktické kooperace ve hrách se vrací! Unikátní akční hra Army of Two: The Devils Cartel viděná z pohledu třetí osoby vzniká u vývojářů ve Visceral Games a díky enginu Frostbite 2 nabídne maximální destrukci prostředí. Spolu se svým parťákem budete bojovat proti násilnému drogovému kartelu, který ovládl Mexiko. Budete likvidovat cokoliv, co vám bude v boji proti kartelu překážet – v chytlavých misích založených na kooperaci se musí každý z hráčů vzdát svých individuálních zájmů a spolupracovat na společném úkolu. Čím efektivnější bude vaše týmová práce, tím více si užijete zábavné masové destrukce, jíž vás bude nový herní mód Overkill odměňovat. Explozivní kooperativní kampaň si můžete užít jak online, tak v režimu rozdělené obrazovky u vás doma v obýváku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dohráno ve split-screenu za cca 11 hodin na medium.... Hodně příjemně mě to překvapilo,je to první hra kde mi Mexico nevadí... ale pár věcí ze starych dílů mi tu chybí - např. zatýkání,osvobozování rukojmích,rozhodování o osudu jiných lidí atd,ale jinak celkem spokojenost... jo a taky škoda , že to nema system link.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu