TheMachineXYZ Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 čau lidi, Mám malou otázku nemohu se dopátrat žádného e-shopu u nás nebo v okolních státech aspoň kde bych koupil nějaké prázdné boxy na BD. Mám pár ps3 her které by box potřebovali a nějaké které by si zasloužily výměnu, jelikož předchozí majitel byl ku příkladu čuně atd. nejlépe samozdřejmě čiré průhledné, ale spokojím se i s modrýma dejme tomu... k pár filmům bych je možná taky bral Možná je to jen mou neschopností. ale nevíte někdo o nějakém popř nedoporučil by mi někdo nějaký? ... budu moc vděčný děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 25, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Na aukru jsem zahlídnul cca 10 krabiček od PSN kódů + je tam člověk do prodává přímo origo krabičky, ale bez manuálů. Už jsem od něj kupoval a v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheMachineXYZ Odesláno Březen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Na aukru jsem zahlídnul cca 10 krabiček od PSN kódů + je tam člověk do prodává přímo origo krabičky, ale bez manuálů. Už jsem od něj kupoval a v klidu. neznáš jeho profil nebo účet jestli prodával čiré bral bych je hned :) ... našel sem tam jen modré zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 25, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Pošlu když tak PM ;-) btw necituje se poslední příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheMachineXYZ Odesláno Březen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 se omlouvám sem zvyklý už z jiných fór .... za PM budu moc rád :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 http://playcentrum.cz/ps3-original-krabicka-975401.htm ale je to celkem drahý mají tam i balení po 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheMachineXYZ Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 no ty bláho :) ... docela jo drahé ... už sem to snad vyřešil jinou cestou ale díky nechám si to jako rezervu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 paranps2 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 tady maji za 25kč http://www.hryps2.cz/market/eshop/34-1-OBALY-DVD-Blu-ray/0/5/1514-Blu-ray-obal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheMachineXYZ Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 ¨pecka díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheMachineXYZ
čau lidi,
Mám malou otázku nemohu se dopátrat žádného e-shopu u nás nebo v okolních státech aspoň kde bych koupil nějaké prázdné boxy na BD.
Mám pár ps3 her které by box potřebovali a nějaké které by si zasloužily výměnu, jelikož předchozí majitel byl ku příkladu čuně atd.
nejlépe samozdřejmě čiré průhledné, ale spokojím se i s modrýma dejme tomu... k pár filmům bych je možná taky bral
Možná je to jen mou neschopností. ale nevíte někdo o nějakém popř nedoporučil by mi někdo nějaký? ...
budu moc vděčný děkuji :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.