Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Koukám, že se tu pěkně rozjela diskuze, občas i OT.:)

danfri, už si se nějako rozhodl?

skiz, já dával sapphire protože od nich mám/měl jsem všechny GK a nikdy žádný problém.K tomu CPU .. osobně bych bral s int.grafikou, protože jakmile se ti pokazí to HD-čko, máš alespoň "záložní" kdežto s 3350P máš smůlu:)

grep, zkus sestavit PC za 18k s 670, je hezké, že mu jí prodáš, ale šel bych do toho jedině "osobně" .. stejně ti ale plná záruka dodá lepší pocit:)

ME slo o to ze mu ji dam za tu cenu co on ma tu 660ti/7950..Chtel jsem pomoct jemu i me....Me by to osobne problem nedelalo..prez aukro kde koliv..Ja si koupil 2 a byla to chyba..absolutne to nevyuziju.

• Odpovědi 111
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Já koupil novou 7870, a nešla, reklamace .. integrovaná grafika super, stejně jsem koupil v bazáči 9800GT za 400Kč:D.A 14dní (v 99% ti reklamaci vyřídí stejně až 30. den) bez PC si nedokážu představit.Máme úkoly do školy, máma na PC pracuje, táta s ním neumí :D .. prostě bych si těch 400Kč za tu jistou připlatil.Šance to je malá, máš pravdu, ale nikdy nevíš .. :)

Odesláno

No nic poslední muj příspěvek zde protože už to nemá cenu řešit... cena byla do 18000.

Moje sestava je taková

http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011R1K011TTQ01

intel core i5 3470 - za tu cenu je to asi nejlepší volba

GeForce 660Ti PE - Zde záleží na tobě. V něčem je výkonější než 7950 někde zase ne. ( http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/24952-msi-gtx-660-ti-pe-tichy-a-vysoky-vykon-za-solidni-cenu?start=12 )

ASUS P8H61-MX USB3 - cenově dostupná deska a myslím, že má vše co potřebuješ...

Seasonic SS-500ET T3 500W - do takových sestav je snad bez konkurence

CM Elite 330 - Ověřená bedna, možná za tu cenu konkuruje ještě BITFENIX Merc beta/alpha

ostatní položky už nejsou uplně podstatný ;)

Toť vše... příjemný kauf ;)

Odesláno (upraveno)

sice jsem řekl že už přispívat nebudu ale...

byla stanovená hranice do 18000,- k tomu jsem přizpůsobil komponenty... je zbytečné dávat grafiku za 5000 a desku za 3000. Ty si dal sestavu za 20 000,- (bez OS) tak je jasné že máš o 2000 víc který si mužeš jebnout do desky!

mimochodem tohle je z článku na pctuningu, podle které jsem desku vybral!

Při výběru základní desky nezbývá než se držet při zemi. K velkému utrácení však není důvod, i levné desky nabízí vše důležité a v herním počítači bez větších problémů poslouží. Pro počítač za deset tisíc jsem vybral jednu z nejlevnějších desek vůbec a to model Asus P8H61-MX USB3. Deska má dva sloty pro operační paměť, PCI Express ×16 slot pro grafickou kartu a dva rozšiřující PCI Express ×1 sloty. Lze tedy v budoucnu přikoupit například TV Tuner nebo lepší zvukovou kartu. Samozřejmostí je integrovaná síťová karta, zvukový kodek (nutno však říct, že nijak kvalitní) a šestice USB portů. Dva z nich jsou novější revize 3.0. Z moderních rozhraní chybí snad jen SATA 6 Gb/s, velmi rychlé SSD však do nejlepší sestavy bude pravděpodobně kupovat jen málokdo. Velmi lákavá je naopak cena desky, která se pohybuje jen okolo 1250-1300 Kč.

Proto jsem raději vybral ten "mercedes" za 7000 a desku za 1200. A Ano vím, že tam bylo napsáno pro PC do 10 000,- ale dá se použít i pro sestavu do 18 000,- když nechce taktovat.

jinak já bych vzal teda tuhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008M0984YC1O26

Končím... za chvíli se tu budou dávat sestavy za 30 000... mějte se

Upraveno uživatelem CiD
Odesláno

Já naprosto souhlasím s CiDem. Na co budeš kupovat desku o 2k dražší když pak zase budeš muset koupit grafiku a cpu o 2k levnější. Mnohem lepší je levnější deska, která bude naprosto dostačující a radši koupím lepší grafiku a cpu. A bude víc výkonu. A většina zvás co tu píšete jak taktujete tak by vám stačily deska za 2k. Já se nechci někoho dotknout ale na to vaše domácí taktování by vám stačily i ty nejlevnější desky. A pokud nehodlá taktovat tak je mu to uplně jedno protože jemu bude stačit v pohodě levná deska a pořádnej cpu a grafika.

Odesláno

Ano já s CIDem také souhlasím, jenom bych tedy zvolil o něco málo kvalitnější desku, za kterou si připlatíš cca. 500,- Kč, které můžeš ušetřiš na RAM pamětech. Jinak mimochodem k tomu Vašemu taktování, tak tenhle CPU NELZE přetaktovat! (možná ano o nějakých 200Mhz, ale to není taktování), nemá odemčené QSB, FSB, násobič). Jinak deska není jenom o taktování, ale i o dalších věcech, jako USB, SATA porty. Materiál, značka, kvalita výrobce atd.

Odesláno

Jinak tady je moje opravdová sestava co si chci pořídit : http://www.czc.cz/bgrjf52laahuiaf3v4s9c3cp76/seznam

Ulevil jsem trošku v těch méně podstatných věcech jako je skřín,mechanika,ram (sice je hodně důležitá ale myslím že mě bude zatím stačit 4gb, hlavě jsem chtěl ušetřit abych mohl koupit lepší grafiku a procesor. Teplovodívá pasta a chladič zajistí mnohem lepší teploty na procesoru takže budu taktovat až na samou hranici.

Odesláno
Jinak tady je moje opravdová sestava co si chci pořídit : http://www.czc.cz/bgrjf52laahuiaf3v4s9c3cp76/seznam

Ulevil jsem trošku v těch méně podstatných věcech jako je skřín,mechanika,ram (sice je hodně důležitá ale myslím že mě bude zatím stačit 4gb, hlavě jsem chtěl ušetřit abych mohl koupit lepší grafiku a procesor. Teplovodívá pasta a chladič zajistí mnohem lepší teploty na procesoru takže budu taktovat až na samou hranici.

Jenom bych desku vzal Asus..viz poslední testy.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu