Vilem Raska Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2013 Nazdar, psal jsem tenhle dotaz a bylo mi i odpovedeno. za to moc diky, jen je jeste nejaka moznost to prevezt do formatu kerej mi udela ISO2GOOD ? nejak mi to totiz nejde rozjet... jsem u xboxu zacetecnik a mem dotaz. kdyz stahnu hru v ISO, tak ji bez problemu prevedu programem ISO2GOD do podoby kterou potrebuju. ale ted jsem stahl par her v podobe ze je tam adresar: $SystemUpdate a pakk dalsi spousta souboru, takze co stim ? doufam ze jsem to popsal aspon trochu srozumitelne. Díky za odpovedi 26.03.2013, 08:59 #2 Anubis1 Member ZaloženFeb 2010Příspěvky1,009Feedback Score23 (100%) [h=2][/h] Normalne to nakopiruj do Xboxu do adresare ktery si vytvoris pro tyto hry aby jsi v tom nemel bordel. Nastav k nemu cestu a hraj normalne jako ty iso2god. Pro jistotu jeste vymaz $SystemUpdate pro nechtenou aktualizaci. Tyto hry jsou rozbalene ISO v programu Xbox image browser a jemu podobnych. Priste do tematu pro RGH. Citovat
Jim Beam Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2013 Nazdar, psal jsem tenhle dotaz a bylo mi i odpovedeno. za to moc diky,jen je jeste nejaka moznost to prevezt do formatu kerej mi udela ISO2GOOD ? nejak mi to totiz nejde rozjet... jsem u xboxu zacetecnik a mem dotaz. kdyz stahnu hru v ISO, tak ji bez problemu prevedu programem ISO2GOD do podoby kterou potrebuju. ale ted jsem stahl par her v podobe ze je tam adresar: $SystemUpdate a pakk dalsi spousta souboru, takze co stim ? doufam ze jsem to popsal aspon trochu srozumitelne. Díky za odpovedi 26.03.2013, 08:59 #2 Anubis1 Member ZaloženFeb 2010Příspěvky1,009Feedback Score23 (100%) Normalne to nakopiruj do Xboxu do adresare ktery si vytvoris pro tyto hry aby jsi v tom nemel bordel. Nastav k nemu cestu a hraj normalne jako ty iso2god. Pro jistotu jeste vymaz $SystemUpdate pro nechtenou aktualizaci. Tyto hry jsou rozbalene ISO v programu Xbox image browser a jemu podobnych. Priste do tematu pro RGH. Nejde ti to rozjet pravdepodobne z duvodu nakopirovani do spatnyho adresare. Hry prevedene ISO2GOD se vetsinou kopirujou do slozky content/0000000000 a tam ale hry rozbaleny tak jak mas ty si vloz do HDD0: (pripadne jaky tam mas cislo) tam si vytvor slozku treba games a tam slozku s nazvem hry a do te to vloz a pak nastav cesty takze by to melo byt nak takhle: HDD0/Games/Max Payne Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.