danfri Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Čau , protože jsem fanouškem simulátorů hlavně tanků , bojových letadel a lodí . Prosím někoho z vás zda je v uzavřené betě ,ale hra ho nezaujala , nebaví ho a podobně . Jestli by mi nedal svůj účet . Doufám že se mezi vámi někdo najde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 mák kod do bety ale nedám jen tak zdarma :D tak třeba za nějakou hru na steamu do 5€ ??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Je tu malej problém :) Za kód jsi nic nezaplatil , všechny kódy jsou zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 já ten kod mel u Score :D takže jsem nevedel jak to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Bohužel ten kód buď není platný nebo byl jako dárek zdarma... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 byl jako dárek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Na gamespotu je Give way keyu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 byl jako dárek :D Tak proč by jsi za to chtěl hru za kterou jsem zaplatil ? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 účet ve WoWP sice mám, hru nehraju, ale mám to spojený s účtem WoT, takže nemůžu sloužit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 http://www.gamespot.com/event/codes/world_of_warplanes_beta_giveaway/ tady je ten GiveWay.. stačí se jen regnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 (upraveno) http://www.gamespot.com/event/codes/world_of_warplanes_beta_giveaway/ tady je ten GiveWay.. stačí se jen regnout :) Díky ti moc , už mi to nejspíš pujde :) EDIT : Už to mám a hraju to , díky za pomoc a prosím Lock :) Upraveno Duben 1, 2013 uživatelem danfri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Rád pomůžu :D a fakt nechápu jak za to někdo může něco chtít .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Já taky ne :D Hru za kterou dám třeba tisíc za kód za 0 korun :D ( ůčet ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.