Jump to content
  • 0

Unsupported Disc Pomoc !

Jirka888
 Share

Question

Ahoj všichni mám takový problém, mám Xbox s LT+ 3.0 hry vypaluji přes mechaniku Ihas (kterou jsem nyní zakoupil kvůli XGD3 hrám) tyto hry které jsem vypálil fungují skvěle (např.: Assassins Creed 3 a další novější tituly). Problém se skrývá ve hrách které jsem měl vypáleny již dříve na LT+ 2.0 např.: Battlefield 3, Assassins Creed Revelation a mnoho dalších až by se dalo říci všechny které nejsou označeny XGD3 tak mi hned než se spustí hra hlásí hlášku Unsupported Disc. Taky jsem hledal ale moc rozumný z toho nejsem našel jsem toto téma

http://console-forum.net/tema/133883-jak-rozjet-hry-xgd3-kdyz-je-hlaska-quot-unreadable-disc-quot-zpusobeno-tichym-update/page9

a po přečtení celého tématu nevím jak na to zdali pokud udělám update například Battlefieldu 3 přes flashku tak zdali mi budou hry fungovat a nebudu muset po každém spuštění mazat change a další veci jako například, že mi hry nepujdou z hdd ale pouze z dvd. Jednoduše řečeno pokud tet udělam na LT+ 3.0 update jak sem říkal třeba Battlefieldu 3 a dlaších her zdali to stále bude fungovat stylem stáhnu hru třeba teť FarCry 3 vypalím ji přes ihas dám do xboxu a normálně pujde a zároveň když tam vložim Battlefield 3 tak mi taky normálně pujde prosím poraďte už jsem fakt zoufalý přečetl jsem toho tuny a stále nevím díky moc všem za odpovědi :(

ps: Prosím moderátory aby mi tento příspěvek nemazali snažil jsem se ho vložit do uvedeného tématu ale již uzamčené prosím tedy do vyřešení o strpení.

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet