hans-0 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ahoj.Kluci potřebuji radu.Koupil jsem si hru Bioshock.Instaace v pohodě a zapnutí hry taky.Všechno běží.Pak s váma spadne to letadlo a od té doby je to bez zvuku.Něco jsme tu našel se zvukovkou.zkusil jsme to udělat,ale když to zapnu,tak mi zas nejde zapnout hra.Jsme zo toho celkem špatněj.Mám w7 64 bit.Jedí co mě napadlo,že jsme slyžel o nákém programu co umí udělat z w7 xp,ale v Pc zas tak dobrý nejsem.Tak vás moc prosím o radu jak na to.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Zkoušel jsi to spustit v kompabilitě windows xp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans-0 Odesláno Duben 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 NN.Jak na to prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Na zástupce pravým tlačítkem klikneš, kompabilita, spustit v kompabilitě windows xp sp3, teď hraju první díl na Windows 7 x64 a v pohodě bez problému bez kompability. Verze 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.