jamail Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, pokud strčím do PC ještě jednu grafiku, co všechno to ovlivňuje ? bude pracovat jen jedna nebo obě zároveň a jak to všechno funguje ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) CrossFire (AMD) or SLI (nVidia)? :D Potreba mat zakladnu dosku, ktora to podporuje. Stale si myslim, ze je lepsie mat jednu kartu ako viac, ak nejde o mega vykon! Upraveno Duben 2, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ještě doplním trezzora, nevím jak si informovaný, ale grafiky musí být obě TOTOŽNÉ!Tudíž musíš mít např. 2x GTX 670 ve SLI, nikoli 670 a 480 k tomu, protože byla doma nevyužitá .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 (upraveno) Základovku mám MSI Z77A-G43, no takže musím mít 2x 660 TI ? .. a nejde třeba 1x 660TI a 1x 680 ? .. jinak jak to pomáhá výkonu ve hrách ? budu mít 2x tolik FPS nebo tak ? :D Když zapnu totiž Hitmana Abs. tak na Ultra mám třeba jen 40 FPS Upraveno Duben 3, 2013 uživatelem jamail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meteleskum Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Nebudeš mít 2x tolik fps. Nevim přesne jak je to v ramci rozdil jedna karta vs dvě karty (myslim, že je tam 50% - 60% navýšení) Třeba dvě 660ti mají vyšší výkon o 30% než jedna 680. Další věc je nutnost silnějšího zdroje. Kvalitní case a větráky, aby byl průtok vzduchu dostatečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Aha , tak to je celkem v pohodě.. case mám kvalitní ale bude stačit na dvě grafiky zdroj 550W ? nebo mám koupit lepší ? a nejde tam strčit i 680 místo 660 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 550w bude zrejme malo, zalezi na tom jake GK to bude krmit. Narus vykonu nebude vyssi nez 60% vykonu z te jedne karty. Jinak u nekterych desek uz jde kombinovat dve ruzne karty napr. u Asus crosshair IV extreme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 ok ok díky , 60% je podle mě celkem dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 a ještě jedna věc .. musím tam dát přesně ten samý typ nebo i jinou 660tku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Základovku mám MSI Z77A-G43, Tato doska nema podporu iba CrossFire (AMD)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 nope, mám tam nvidii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 pocitej MAX 60% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 To je v poriadku, ze tam mas nVidiu, ale ci ta doska podporuje SLI aj pre druhu kartu :D Na stranke MSI je uvedene iba CrossFire! Napr. doska Z77A-G45 ma podporu aj SLI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 to mi vysvětli :D takže můžu to tam dát nebo ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Ak nepodporuje SLI tak nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Ja neviem, co ti treba vysvetlovat. - technologia Nvidia SLI je pre karty Geforce - technologia CrossFireX je pre karty Radeon (AMD) Pri tvojej doske Z77A-G43 je uvedena podpora iba Crossfire (cize pre karty AMD) http://cz.msi.com/product/mb/Z77A-G43.html Ja som uviedol, ze napr. pri Z77A-G45 je uz podpora aj pre Geforce, cize Nvidia SLI. http://cz.msi.com/product/mb/Z77A-G45.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 když tak pročítám tento případ tak doporučuji raději výměnu za lepší GK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Tak ked sa uskromni s detailami, tak aj tato este posluzi :) Driver mas ten novy? (314.22) Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Jako já mám ten nejlepší model od Gigabyte (http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400060000001SZA&Search=gtx%20660ti&SearchType=1) a sní rozjedu všechno na Ultra ( Crysis 3 na Ultra 40 FPS ) ale myslím do budoucna.. takže kdybych chtěl přidat další grafiku tak tam můžu dát teda jen od AMD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 nebo investovat do Asus Crosshair IV Extreme která umožnuje kombinaci Nvidie a AMD a silnější zdroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Protože kdybych si koupil třeba lepší, tak bych tam přece dal i tu 660tku ne ? Jinak kdybych si koupil GTX Titan a chtěl vedle ní dát i tu 660tku, tak jakou zakladovku bych potreboval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 kombinovat AMD a Nvidii nechci, je to politicky nekorektní a Nvidia si nezaslouží být vedle něčeho takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Na co proboha kombinovat titana??? A já měl zatím vždy AMD a nemám stím problém a také bych to nedal vedle něčeho takového jako je nvidia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 to je zase otázka zkušeností že :D Já když jsem měl AMD tak neustále padaly ovladače a výkon se měnil při každém zapnutí PC.. no ale kdybych tam dal Titan tak co bych dělal s 660tkou ? :D tak ho tam strčím taky ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 spíš nejdřív kup desku která podporuje SLI ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 .. takže kdybych chtěl přidat další grafiku tak tam můžu dát teda jen od AMD ? Na tu dosku Z77A-G43 mozes dat 2 grafiky iba od AMD, pretoze ta doska podporuje iba CrossFireX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, pokud strčím do PC ještě jednu grafiku, co všechno to ovlivňuje ? bude pracovat jen jedna nebo obě zároveň a jak to všechno funguje ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.