Vallhal99 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Čaute všichni mám doma nintendo DS a rozhodl sem se že bych si koupil 3dsko jak sem si to zde pročítal zjistil sem že na 3dsku jdou hrat jen ds hry ale že na nějaké kartě co už dokáže pustit 3ds hry se už pracuje a tak se chci zeptat nevíte bližší info třeba datum vydání nebo jestli už nevyšla? Nikde to nemůžu najít dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 praceuje, ale datum vydani neni v dohlednu.. Ja bych na tom nestavel a spis pocital s kupovanim her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Na 3DSkový hry zapomeň, NIKDO nevyrábí kartu pro simulaci .3ds her. Jen jsem někde viděla něco sbastlenýho doma v garáži co de facto umožňovalo spouštět 3DS hry z paměťovky, ale bylo to asi 2x tak velký než samotná konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Tak změna, už je na trhu karta Gateway 3DS (od 11.7.2013 se berou předobjednávky), která umožňuje přehrávat 3DSkový hry, má jen 2 háčky: - na každou 3DS hru je třeba samostatná paměťová karta, dělá to image celé kartridge - cena je 80$, takže v ČR bude stát skoro 2000 a to teda nevím, zda do toho vůbec jít :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak jsem koukala na novinky a už je v prodeji karta pro spouštění 3DS her pro Nintenda, teda ve skutečnosti jsou v tom balení karty 2 :-D http://www.pda-prislusenstvi.cz/nintendo/1770-karta-3ds-link-pro-nintendo-3ds-9780201379624.html Jinak jsem koukala na YouTube a vypadá to zajímavě, ale ta cena mi prostě přijde vysoká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Njn, cena je vysoka, ale casem klesne, az se rozsiri ono knowhow. Gateway, ted vydalo FW 2.0b, ktere uz umoznuje hrat i hry vyzadujici nejnovejsi FW, takze kompatibilita je temer 100%. Az na 2 hry funguji vsechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Já se bojím, že to moc už neklesne. Ono už to kleslo asi na půlku a další pokles bude spíš pozvolnější. Vcelku to není zase o tolik dražší než třeba Acekarty :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Tak cena kolem litru sice není nejmenší. Ale ve srovnání, že to je cena dvou nebo jen jediné hry se to vyplatí. Měsíc vydržím s DS hrama a pak objednávám taky. Zajímalo by mě, jestli jde někde objednat pouze 1 karta umožňující spouštět jen 3DS hry. Na obyč DS hry kartu mám, tak mi přijde zbytečnost mít tu druhou pak 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Ted jen pozor s nakupovanim techto klonu kvuli brickovani KONZOLI. Takze bud orig Gateway, nebo pockat, az se situace uklidni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukash Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Ahoj, už máte někdo reálnou zkušenosti s Gateway 3Ds kartou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Jasne. Slape jako hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Zdravím takže ta karta uz na hraní 3ds her je? A kde se dá sehnat ta gateway ? Je někde nějakej seznam her co jdou a nejdou? Koukal jsem na tu link a tam jde nahrát jen jedna hra a pak zase smazat? A jakou aktualizaci vyžaduje ? Dík za info...neco jsem trochu vyčetl ale nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Samozrejme, ze je. Jedou VSECHNY hry. Her tam jde nahrat libovolne mnozstvi (podle velikosti karty ;)). Ja si koupil 64GB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukash Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Jenze je tu samozrejme urcita limitace. Kdyz jsem to naposledy studoval, tak exploit fungoval jen se starym fw. Kdo tedy udrzuje fw sveho 3ds aktualni, ma smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Presne tak. Pouzitelne pouze pro 3DS /3DSXL na FW maximalne 4.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukash Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 A kde dnes takove sehnat? Downgrade neni mozny, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Downgrade nejde.. Ja si setril pro tuto prilezitost dve ;). Jedno klasicke a jedno XL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.