matewr Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Ahoj všichni, plánuju koupit jednu z těchto her a potřeboval bych pomoc s výběrem: Siren blood curse nebo Wipeout HD/Fury a nebo Motorstorm: Apocalypse. Všechny tři hry se mi z dem moc líbily a baví mě jak arkádové závodění, tak i pořádný hutný horor. U toho Siren se trochu obávám znovuhratelnosti a taky bugů, o kterých jsem se dočet. Je jich tam doopravdy moc a kazí to hru? A má ta hra spád, nenudí? Dále bych se chtěl zeptat jestli Wipeout HD/Fury není stereotypní a zdali to není to samé jako předešlé díly, jelikož z dema usuzuji že ano (recyklované tratě, stejné lodě, dokonce stejná hudba) ale i přesto mě demo moc bavilo, přišla mi tam vyvážená obtížnost a navíc je zde i online. Co se týče Motorstorm tam mám podobné otázky: Není to stereotypní? Hraje se stále online? Motorstorm mě bavilo z dema asi nejméně, ale přesto o něm přemýšlím. Děkuji moc všem za případnou radu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 (upraveno) Co takhle pročíst recenze a již existující témata (nejen) na tomto fóru? Jinak k Motorstormu mohu říci, že to je po odjetí několika tratí nuda. Online byl přecijen lepší. Upraveno Duben 5, 2013 uživatelem NobodyAnswers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matewr Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 (upraveno) No recenze pročteny, nejsem ten typ který by se hned ptal. Přečet jsemsi je i na zahraničních webech a fóra taky tak nějak projel. Mně jde hlavně, o názor která je dle vás hráčů, lepší hra z těchto TŘÍ. Jinak děkuji za odpověď, o tom motorstormu jsem už čet, že je to pak docela nuda, takže do toho asi přeci jen nepůjdu. No jo ale dilema zůstává mezi WP a SBC :-D Jde mi hlavně o spád, zábavnost, tak aby mě hra prostě nepustila, taky ale aby měla nějakou znovuhratelnost. Upraveno Duben 5, 2013 uživatelem matewr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Jak to u podobných témat bývá, nakonec se stejně budeš muset rozhodnout sám. Někomu se bude víc líbit WipeOut, někomu Siren. A někomu ani jedno. Jak už tu úpadlo, pročti si recenze, zahraj dema. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts