Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rada co koupit na psn


matewr

Recommended Posts

Ahoj všichni, plánuju koupit jednu z těchto her a potřeboval bych pomoc s výběrem: Siren blood curse nebo Wipeout HD/Fury a nebo Motorstorm: Apocalypse. Všechny tři hry se mi z dem moc líbily a baví mě jak arkádové závodění, tak i pořádný hutný horor. U toho Siren se trochu obávám znovuhratelnosti a taky bugů, o kterých jsem se dočet. Je jich tam doopravdy moc a kazí to hru? A má ta hra spád, nenudí? Dále bych se chtěl zeptat jestli Wipeout HD/Fury není stereotypní a zdali to není to samé jako předešlé díly, jelikož z dema usuzuji že ano (recyklované tratě, stejné lodě, dokonce stejná hudba) ale i přesto mě demo moc bavilo, přišla mi tam vyvážená obtížnost a navíc je zde i online. Co se týče Motorstorm tam mám podobné otázky: Není to stereotypní? Hraje se stále online? Motorstorm mě bavilo z dema asi nejméně, ale přesto o něm přemýšlím. Děkuji moc všem za případnou radu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No recenze pročteny, nejsem ten typ který by se hned ptal. Přečet jsemsi je i na zahraničních webech a fóra taky tak nějak projel. Mně jde hlavně, o názor která je dle vás hráčů, lepší hra z těchto TŘÍ. Jinak děkuji za odpověď, o tom motorstormu jsem už čet, že je to pak docela nuda, takže do toho asi přeci jen nepůjdu. No jo ale dilema zůstává mezi WP a SBC :-D Jde mi hlavně o spád, zábavnost, tak aby mě hra prostě nepustila, taky ale aby měla nějakou znovuhratelnost.

Upraveno uživatelem matewr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu