Maxmark Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Ahoj, Mám už pár let Acer Aspire.. Když sem vždy zapínal League of Legends tak mi hodilo varování, že mám zastaralý driver.. tak jsem ho tedy updatnul a stalo se něco jako tohle http://i3.ytimg.com/vi/fRGpeBIGB6k/mqdefault.jpg .... nicmene jsem preinstaloval windows a preinstaloval jsem driver.. stale stejne.. myslite ze se da jeste neco delat?... (vyzkouset jinou grafickou kartu nemuzu, protoze bydlim na vesnici a neni nikdo v okoli :ziped: ) a do servisu s tim taky nejdu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 spis to typuju na zakladni desku. nebylo by od vecy napsat presnej typ aceru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Zkus nahrát jiný OS.Zdá se to jako blbost, ale nedávno mi v servisu Sony řekli, že VAIO má GK v čudu.Buď reball, nebo vyhodit.Zkusil jsem nahodit W8 (jen tak ze zvědavosti) a tradáá .. Vaio už frčí asi 2 měsíce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.