Pokutator Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 1.Mám účet na ps vita a nevím jak ho odhlásit aby se mohl pak přihlásit někdo jiný. 2.Nemohu se dostat na PS store. Píše mi to An srror has occurred (NP-8098-5) a že se musím přihlásit. Přihlášen svým účtem jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 1) pokud se nepletu, musis vita zformatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokutator Odesláno Duben 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 Nepomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Tady máš návod jak na to. Mě to pomohlo:wohow: http://www.ps-vita-magazin.cz/forum/viewthread.php?thread_id=23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pokutator
1.Mám účet na ps vita a nevím jak ho odhlásit aby se mohl pak přihlásit někdo jiný.
2.Nemohu se dostat na PS store. Píše mi to An srror has occurred (NP-8098-5) a že se musím přihlásit. Přihlášen svým účtem jsem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.