Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman: Arkham Origins


JohnnyX360

Recommended Posts

Tak uz je to oficialni a nove pokracovani Batman: Arkham ma podtitil Origins.

Nastesti se nepotvrdili zvesti, ze by mel byt novy dil inspirovany tzv. Stribrnou erou, coz by znamenalo rozjuchane barvy, teenage humor a maleho chlapecka Robina. Novy dil si dle dostupnych obrazku nastesti drzi svou temnou stylizovanou atmosferu, kterou bodovali zatim jak Arkham Asylum, tak Arkham City.

Jak sam nazev noveho dilu napovida budeme hrat za mladsiho a nezkusenejsiho Batmana v dobach jeho zacatku. Autori se nechali ispirovat komiksem Batman: Year One (pokud nevite o co jde, staci se podivat na Nolanuv Batman Begins). V Origins na Batmana porada hon zabijaci ze sveta DC, ktere najal mafiansky boss Black Mask. Temny rytir se bude muset vyporadat nejen s najemnymi zabijaky, ale i s policii, ktera jeste uplne Batmanovi neveri.

Varovnym vykricnikem by mohlo byt, ze o novy dil uz se nestaraji autori ze studia Rocksteady, ale verme ze Warneri by svuj klenet (dojnou kravu) nesverili do nepravych rukou.

Zatim jsou potvrzeni zaporaci Deathstroke, Penguin a Blackmask.

Batman: Arkham Origins ma vyjit letos 25. října.

Zdroj:

http://games.tiscali.cz/preview/prvni-obrazky-a-zakladni-informace-o-batman-arkham-origins-62550

http://www.eurogamer.cz/articles/batman-arkham-origins-preview

post-7991-14687164899771_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JohnnyX360
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Reklamni stojan mel prozradit dalsi hlavni protivniky Batmana, kterych se v nove hre dockame: The Joker, Scare­crow, Killer Croc, Bane, Dead­shot. Doufam, ze se opet dockame Jokera v podani Marka Hamilla.

Spekuluje se, že součástí Batman: Arkham Origins má být i multiplayerový mód, vůbec poprvé v této sérii, což by bylo asi vítané, když toto polopokračování od jiného studia jinak nepřináší tolik novinek. Podle Kotaku má jít o týmový režim, kdy hrajete za členy gangu (Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke) věrné buď Jokerovi nebo Banemu, přičemž se snažíte sejmout netopýřího muže.

Zdroj: Eurogamer.cz

Upraveno uživatelem JohnnyX360
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kevin Conroy daber temneho rytire, ktery uz 20 let propujcuje hlas Batmanovi a mohli jsme ho slyset v predchozich dvou hrach bude nahrazen v nove hre nekym mladsim. Je to celkem skoda Kevin Conroy uz k Batmanovi neodmyslitelne patri, ale autori patrne chteji predstavit Batmana nezkusenejsiho a mladsi i podle hlasu, protoze Conroyovi byste amaterskeho Batmana proste neverili. Osobne doufam, ze novy daber nebude predvadet to co mistr Bale v Nolanovych filmech.

Prikladam par obrazku:

post-7991-14687165375156_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JohnnyX360
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Trailer

Novým dabérem Batmana má být Roger Craig Smith (Ezio Auditore z Assassina a Chris Redfield z Resident Evila). Naopak o nový hlas Jokera se postará Troy Baker (hlas hlavního hrdiny z Bioshock Infinite).

Trochu se nám otevírá okénko spekulací, protože Kevin Conroy, dlouholetý dabér Batmana, který se podílele na obou předchozích hrách na letošním ComicConu tvrdil, že na hře spolupracuje. Je dost možné, že se dočkáme nějakých flashbacků do Batmanovi současnosti v tomto prequelu.

Na konci traileru si nejde nevšimnou poznámky, že k předobjednávce dostaneme bonus v podobě hratelného Deathstroka. Patrně se jedná o postavu do multiplayerového módu) viz výše).

post-7991-14687165768942_thumb.jpg

zdroj: Forbes.com

Upraveno uživatelem JohnnyX360
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu