nekdoa Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Urcite se to tu uz resilo, ale uz asi davno a situace se mohla zmenit. Tudiz jeste jednou prosim, jako pro ♥♥♥♥♥a - zalozil jsem si US ucet, pridal CESKOU DEBETNI VISA kartu (mBank), kterou normalne platim vsude, treba i v Nintendo eshopu. Pridat jde, ale kdyz dam pridat penize do Wallet, nebo koupit PS PLUS program, tak mi to napise, ze byl problem s platbou. Predpokladam, ze je to neco asi s tou kartou. Otazka zni, jestli by to melo jit, pripadne co delam spatne? Predem diky za tipy, uz zacinam bejt rozcilenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 A jeste jedna otazka. Jak jsem psal jinde, nejde mi platit kartou na US uctu, tak jsem si rek, ze si pridam do WALLET penize pres PAYPAL. To jsem udelal vcera odpoledne, vse v poradku, prisel mail z paypal, ze je to jakasi blokace a ze si to prodejce stahne, az zpracuje mou objednavku. Porad se to nestalo. Otazka: Jak dlouho to sony trva? To je urcite vec, kterou chci - cekat tejden, kdyz si chci koupit online nejakou hru, to uz si vazne radsi zajdu do kramu. Predem diky za tipy, uz zacinam bejt rozcilenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 sony si kontroluje zdali je majitel karty US residentem coz nejsi... nakupuj psn kody na ebayi... to je nejjednodussi, stojej tam cca o 4USD víc... nebo si přez známýho v us nakupuj přímo tam atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Beru to jako potvrzeni, ze karta musi byt americka, diky. Kazdopadne uz nakupuju karticky na amazonu, kde je ta cena stejna 50$=50$. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 na amazonu nakupuju taky.. jen se to nesmí přehánět :D pak blokujou účet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 jak to myslis? za co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 když nakoupíš moc psn kodu , nejdou další koupit... jednomu kámošovi i blokli účet.. po nákupu třetího za stejnej den.. na jinou platební kartu s jinym účtem kdyz kupuje max 2 za den tak oky.. občas třeba tejden nejde koupit nikomu mimo us a tak .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 já nakupuju kody na US store z Vietnamu ;) 50USD tam mám za 825,- :-) a třeba na UK store 35liber mi vychází také na cca. 825,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 nejak online? kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Peníze ti nestáhnou, pokuď nemáš ověřený Paypal na US adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Jo chceme odkaz :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 myslim,ze prozrazovat svoje know-how neni best idea v tomto pripade. Sice si to koupite od turok o 200,- drazsi,ale mate to safe on block:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.