Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 a myš

onefootman

Recommended Posts

Ahoj chci se zeptat.Mam nově PS3 a koukal jsem,že v menu konzole je nastavení pro myš.Zkusil jsem a funguje,pak jsem zkoušel hry a nic... Může mi někdo poradit,jestli se dá normálně hrát s myší (a dělam tedy něco blbě) nebo ne? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s normalni mysi si nezahrajes. Musis na to mit leda takovou specialni, ted nevim nazev, nekdo jiny urco doplni... ale myslim, ze s gamepadem je to pohodlnejsi. Resp neumim si predstavit v jedny ruce drzet gamepad na chozeni a druhou ovladat mys? Nebo jakto vubec funguje :)

Odkaz ke komentáři

Aha... no tak to mi pak pověz proč tam nabídka myši vůbec je :)... Ovladač je pohodlnej,to určitě jo,akorát že mi na ps3 ovladači pořád nejde přesně mířit :) .. Kdyžtak jestli někdo používate myš k ps3 tak se podělte o info...Díky

Odkaz ke komentáři

jak dlouho hrajes na ps3 ze ti nejde porad mirit? Me to cca po nejakym pul roce slo uz samo... ale je to o nastaveni sensitivity, nechapu jak nekdo na ovladaci muze mit vysokou, ja hraju vsechny fpska tak na 1/3 rychlosti, pak je hlavne jemny mireni v pohode. Jde o zviku. Predtim nez sem poridil ps3 sem na pc hral quaka3 a tak ta zmena byla silena ale zvikl jsem si:)

Odkaz ke komentáři

jak dlouho hrajes na ps3 ze ti nejde porad mirit? Me to cca po nejakym pul roce slo uz samo... ale je to o nastaveni sensitivity, nechapu jak nekdo na ovladaci muze mit vysokou, ja hraju vsechny fpska tak na 1/3 rychlosti, pak je hlavne jemny mireni v pohode. Jde o zviku. Predtim nez sem poridil ps3 sem na pc hral quaka3 a tak ta zmena byla silena ale zvikl jsem si:)

Tyden :DMam ještě Xko..

Odkaz ke komentáři

To je tak těžký hrát s gamepadem ? Já jsem měl nějaký ten rok xbox 360 a s ovladačem jsem uměl dost dobře mířit už po pár týdnech :) Dej to mu šanci a uvidíš že to půjde samo a možná že se ti to bude líbit ještě více jak s myší .. Já jsem si třeba pořídil xboxkový gamepad k notebooku a občas si zahraju L4D2 po MP a jsem většinou mezi nejlepšíma :) Sice nějakou chvíli určitě trvá než zamířím ale ve výsledku se zabavím více než z myší 8)

Odkaz ke komentáři

To je tak těžký hrát s gamepadem ? Já jsem měl nějaký ten rok xbox 360 a s ovladačem jsem uměl dost dobře mířit už po pár týdnech :) Dej to mu šanci a uvidíš že to půjde samo a možná že se ti to bude líbit ještě více jak s myší .. Já jsem si třeba pořídil xboxkový gamepad k notebooku a občas si zahraju L4D2 po MP a jsem většinou mezi nejlepšíma :) Sice nějakou chvíli určitě trvá než zamířím ale ve výsledku se zabavím více než z myší 8)

JJ čas tomu určitě dám... Na xku problém vcelku nemam.Co mám doma ještě jeden ovladač k ps3 ( nejdou na něm ale vibrace) tak taky ne,ale dnes mi přišel novy ovladač a hruza děs... Tlačítka L1 a R1 jsou takovy hrozne volny,zkratka chybí v nich jakákoli tuhost a pravej i levej analog neni tak přesnej... Nevim,jestli se dělá více edic ovladačů,nebo s přichodem slimů a superslimů se nějak menila vyroba,ale fakt je ten , že s nim zamířit je docela peklo... Druhá věc je,jestli to neni tim,že je ještě novej a "neochozenej".

Odkaz ke komentáři

a to mas dualshock primo od sony nebo nejakou atrapu ci neoriginalni nejakej ? To co popisujes je divny, pokud by jsme se bavili o ps3 ovladaci od sony ...

pozor na atrapy, kdy se to tvari jako dualshock 3 ale je to nejaka cina... hodne se to prodava na aukru atp...

Odkaz ke komentáři

Tady je foto.Nahoře je original dole ten novej.Kupoval jsem ho na Bazos.cz za 500 (v blistru ale bez účtenky - údajně se jedná o šedy dovoz tzn.neprošel celním řízením atd.)

post-40533-1468716490569_thumb.jpg

Inzerát : http://pc.bazos.cz/inzerat/23451234/PS3-Playstation-3-ovladac-sixaxis-bezdrat.php

Odkaz ke komentáři

na mys se pouziva toto http://www.cronusdevice.com/ lagy nejsou. Normalne se to pouziva i na profi hrani bojovek na ps3 ci xbox. Pokud mas toto combo a mas skill,tak na ps3 jakykoliv fps hrac nema sanci,protoze na konzole fps nepatri. Proto taky zrusili cross play counter strike ps3,xbox a pc, protoze mission impossible pro konzolisti.

Btw. nema cenu komentovat rozdily pc a konzole. Pc hrac vzdy na tom bude lepe. Uvidime od nove generace konzoli.

Odkaz ke komentáři

ja nevim, me to prijde jako kopie, pokud vim, tak matnej povrch sem na dualshocku jeste nevidel. Ale takhle to clovek nepozna ... origos by rozhodne nemel nijak drhnout nebo byt naopak volnej ani jako novej.

Pokud vibruje (pokud ne, je to padelek), muzes vyzkouset i uroven vibrovani, pokud je stejna (casove) tak je asi origo, ale nejakej shit... pokud bude vibrovat jinak, je to padelek.

btw: http://me.ign.com/en/news/1521/Spotting-a-Fake-PS3-Dualshock-Controller

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu