onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Ahoj chci se zeptat.Mam nově PS3 a koukal jsem,že v menu konzole je nastavení pro myš.Zkusil jsem a funguje,pak jsem zkoušel hry a nic... Může mi někdo poradit,jestli se dá normálně hrát s myší (a dělam tedy něco blbě) nebo ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 s normalni mysi si nezahrajes. Musis na to mit leda takovou specialni, ted nevim nazev, nekdo jiny urco doplni... ale myslim, ze s gamepadem je to pohodlnejsi. Resp neumim si predstavit v jedny ruce drzet gamepad na chozeni a druhou ovladat mys? Nebo jakto vubec funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Např. SplitFish FragFX Shark Na YT je toho plno, stačí se mrknout jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Aha... no tak to mi pak pověz proč tam nabídka myši vůbec je :)... Ovladač je pohodlnej,to určitě jo,akorát že mi na ps3 ovladači pořád nejde přesně mířit :) .. Kdyžtak jestli někdo používate myš k ps3 tak se podělte o info...Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 jak dlouho hrajes na ps3 ze ti nejde porad mirit? Me to cca po nejakym pul roce slo uz samo... ale je to o nastaveni sensitivity, nechapu jak nekdo na ovladaci muze mit vysokou, ja hraju vsechny fpska tak na 1/3 rychlosti, pak je hlavne jemny mireni v pohode. Jde o zviku. Predtim nez sem poridil ps3 sem na pc hral quaka3 a tak ta zmena byla silena ale zvikl jsem si:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 JJ tyhle sety jsem videl... ale dávat jim za to 3k apod.to teda fakt nechci...A co třeba nějaká redukce? Něco takovyho jsem videl na Heurece,ale zkusenosti nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 jak dlouho hrajes na ps3 ze ti nejde porad mirit? Me to cca po nejakym pul roce slo uz samo... ale je to o nastaveni sensitivity, nechapu jak nekdo na ovladaci muze mit vysokou, ja hraju vsechny fpska tak na 1/3 rychlosti, pak je hlavne jemny mireni v pohode. Jde o zviku. Predtim nez sem poridil ps3 sem na pc hral quaka3 a tak ta zmena byla silena ale zvikl jsem si:) Tyden :DMam ještě Xko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 ani maly dite se nenauci poradne chodit za tyden... dej tomu cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 ani maly dite se nenauci poradne chodit za tyden... dej tomu cas :) Hezky řečeno :) Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Ono hlavně i kdyby ta myš fungovala tak co jsem někde četl tak celkově jsou u těch myší lagy. + u dualshocku máš 100% jistotu funkčnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 proc je tam mys? zeby kvuli brouzdani po netu? ze stejneho duvodu muzes pripojit klavesnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 To je tak těžký hrát s gamepadem ? Já jsem měl nějaký ten rok xbox 360 a s ovladačem jsem uměl dost dobře mířit už po pár týdnech :) Dej to mu šanci a uvidíš že to půjde samo a možná že se ti to bude líbit ještě více jak s myší .. Já jsem si třeba pořídil xboxkový gamepad k notebooku a občas si zahraju L4D2 po MP a jsem většinou mezi nejlepšíma :) Sice nějakou chvíli určitě trvá než zamířím ale ve výsledku se zabavím více než z myší 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 To je tak těžký hrát s gamepadem ? Já jsem měl nějaký ten rok xbox 360 a s ovladačem jsem uměl dost dobře mířit už po pár týdnech :) Dej to mu šanci a uvidíš že to půjde samo a možná že se ti to bude líbit ještě více jak s myší .. Já jsem si třeba pořídil xboxkový gamepad k notebooku a občas si zahraju L4D2 po MP a jsem většinou mezi nejlepšíma :) Sice nějakou chvíli určitě trvá než zamířím ale ve výsledku se zabavím více než z myší 8) JJ čas tomu určitě dám... Na xku problém vcelku nemam.Co mám doma ještě jeden ovladač k ps3 ( nejdou na něm ale vibrace) tak taky ne,ale dnes mi přišel novy ovladač a hruza děs... Tlačítka L1 a R1 jsou takovy hrozne volny,zkratka chybí v nich jakákoli tuhost a pravej i levej analog neni tak přesnej... Nevim,jestli se dělá více edic ovladačů,nebo s přichodem slimů a superslimů se nějak menila vyroba,ale fakt je ten , že s nim zamířit je docela peklo... Druhá věc je,jestli to neni tim,že je ještě novej a "neochozenej". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 a to mas dualshock primo od sony nebo nejakou atrapu ci neoriginalni nejakej ? To co popisujes je divny, pokud by jsme se bavili o ps3 ovladaci od sony ... pozor na atrapy, kdy se to tvari jako dualshock 3 ale je to nejaka cina... hodne se to prodava na aukru atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Jn na aukru jsem vyděl prodávat DS3 ovladače různé barvy ale vypadaly tak nějak nekvalitně ale dost se podobaly pravýmu DS3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Koupil jsem to od jednoho maníka přes net... Tváří se jako originál,vypadá jako originál (má ale trochu jinou povrchovou úpravu),dokonce přišel i v blistru original od Sony...Nevim jak to mam jinak poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 (upraveno) kolik za nej chtel ten manik? Za novej zabalenej v blistru ? Upraveno Duben 12, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 tak nam ho vyfot to by melo jit pak poznat hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 vono je mozne ze to je treba origos ale pro cinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Tady je foto.Nahoře je original dole ten novej.Kupoval jsem ho na Bazos.cz za 500 (v blistru ale bez účtenky - údajně se jedná o šedy dovoz tzn.neprošel celním řízením atd.) Inzerát : http://pc.bazos.cz/inzerat/23451234/PS3-Playstation-3-ovladac-sixaxis-bezdrat.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 to vypada fakt jak origo a asi i bude jsem cekal ze bude vypadat nejak takhle :D http://www.ebay.co.uk/itm/For-Sony-PS3-6-Axis-DualShock-Wireless-Bluetooth-Game-Controller-new-Blue-/121093731351?pt=UK_Controllers_Attachments&hash=item1c31bfb417 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Jn ja taky čekal takovej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 :wohow::wohow::wohow: Ten je fakt drsnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 na mys se pouziva toto http://www.cronusdevice.com/ lagy nejsou. Normalne se to pouziva i na profi hrani bojovek na ps3 ci xbox. Pokud mas toto combo a mas skill,tak na ps3 jakykoliv fps hrac nema sanci,protoze na konzole fps nepatri. Proto taky zrusili cross play counter strike ps3,xbox a pc, protoze mission impossible pro konzolisti. Btw. nema cenu komentovat rozdily pc a konzole. Pc hrac vzdy na tom bude lepe. Uvidime od nove generace konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 (upraveno) ja nevim, me to prijde jako kopie, pokud vim, tak matnej povrch sem na dualshocku jeste nevidel. Ale takhle to clovek nepozna ... origos by rozhodne nemel nijak drhnout nebo byt naopak volnej ani jako novej. Pokud vibruje (pokud ne, je to padelek), muzes vyzkouset i uroven vibrovani, pokud je stejna (casove) tak je asi origo, ale nejakej shit... pokud bude vibrovat jinak, je to padelek. btw: http://me.ign.com/en/news/1521/Spotting-a-Fake-PS3-Dualshock-Controller Upraveno Duben 12, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.