Petr Fajt1468628112 Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 ahoj potřeboval bych pporadit jde v menu psp odstranit baterka datum a čas děkuji za radu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Jednoduchá odpověď, nejde a ani nějak nechápu, proč by jsi to jako dělal, ty jsi první člověk kdo by se těchto informací chtěl zbavit, všichni ostatní je ještě naopak chtěli rozšířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Fajt1468628112 Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 no jen mě to tak napadlo :)) jinak dík za odpověď :)))) a skrýt by to nešlo a potom se to zase oběvilo ale to je jendo teda :)) jen sem nad tím tak přemíšlel :D ale tedka mi delá problém témata cfv nebo jAK se to píše prostě ani za boha to nerozjedu a to mam fw 6.20 pro-c proste mi to nejde :((((((((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.