mara_blind Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Před pár dny jsem našel parádní tweak pro iPhone se kterým můžete hrát hry z PSP - více - http://www.iphonetweaks.cz/?p=572 (omlouvám se za reklamu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Dík moc.... Sice mám PS Vitu ale udělám aspoň gameplaye a návod na Youtube Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 mas to vyskoušeny ?? me ten tweak nejde spusti ani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) Tak ted jsem zkousel a taky me to nejde spustit :( EDIT: Tak jsem se dival ze s novou verzi to pada vice lidem.... Nezbyva nez cekat Upraveno Duben 14, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.