Selda Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Já už se z toho pos.... Jelikož se mi nespouštěli XBLA hry v FreeStaylu3 a cesta byla nastavená správně dal jsem ještě sken na 4 a stále nic. Tak jsem si vytvořil na HDD1 složku XBLA Games a na zkoušku tam hodil jednu hru. Nastavil ve FreeStaylu novou cestu, ale stále se mi spouští stará cesta. Xbox jsem vypnul zapnul. Jak to mám udělat. Ve Freestylu mám cestu HDD1\Xbox Games a když ve Freestaylu najedu na Xbox Live Arcade stále tam mám těch 400 her a ne ta jedna co jsem si dal do nové složky. Už vážně nevím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 v reset setings clear game data(smazou se data cesty her atd ne hry) , na root hdd prdni slozku content/0000000000000000/ a zde patri hry se svym id ,a pokud zadas ted cestu nejspis exterak takze usb0/content/16x0 oscanujes bohate staci hloubka 2 a voala musi to slapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Duben 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Díky za radu, ale v PC se trochu vyznám a zadání cesty mi také nedělá problem. Mám nainstalovaný DB 16203 a nový FreeStyleDash 3.0b rev735 ,ale XBLA hry mi nejdou spustit. Jsou na interním HDD1 ve složce Conten 16x0 standartní uložení. Klasické hry mám na ext.HDD a ty mi jdou spustit v pohodě. Na starém Dashi mi XBLA hry fungovaly. Když si v Freedashi najedu na file manager do složky conten 16x0 tak takto hru spostím, ale v Xbox Live Arcade nespustím. V reset Settings je Clear Data to mám potvrdit? Nesmažu tím doufám hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Kdyby jsi nepirátil,tak to neřešíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Duben 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 To je jasný jdu to všechno smazat a přejdu na origo. V tom případě nevím co hledáš v této sekci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 klasickej priblblej rejpon cesky neres zasmej se , tak v tom pripade nevim smaznul bych tedy fsd a nakopcil ho znovu v pripade clear data neprijdes o hry jen cesty screeny obaly atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Duben 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Okay dikes vyzkouším a zítra dám vědět ted valím na pivečko. Příjemný páteční podvečer Ti přeji čau Šelda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 (upraveno) Promiň že ti píšu do tvého příspěvku, ale nechce se mi zbytečně zakládat topic. Chtěl bych se Vás zeptat jestli se XBLA hry musí taky převádět v ISO2GOD nebo jestli je stačí pouze nakopírovat na HDD? Třeba Aqua mám takovou kořenovou strukturu: /584109C5/000D0000/DC36B9F394F2C376D519233C7E2EFE88B3E141E158 Upraveno Duben 22, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 Staci nakopirovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 (upraveno) Vyřešeno.. Upraveno Duben 22, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Stahl jsem si hru Max the curse of brotherhood a kdyz ji spustim na sve rgh konzoli tak mi nabehne logo Microsoft studio a vypne mi to konzoli.Nevi nekdo cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.