Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
ja sem hral vcera po nete a byli tam naci tri sulini tak sem je furt killoval :lol: ale je pravda ze 1 byla o neco malinko lepsi ale mi se v te dvojce libi ta dobra grafika doufam ze tam budou i ty oblecky jak v jednicce například němec v trenkách :D

hm, ja byl vcera taky na netu a stalo to za picu, hral sem s nakejma lidma s blbym pingem a to se fakt neda, netrefoval sem se ani ja, finalni skore po prvnim dni -8:(

a libi se mi to vic, ani ne z pohledu grafiky ci tak, ale ty mapy me prijdou lepsi na multak

Odesláno
hm tak 2 mise dohrany a docela dobry az na to ze je to strasne nascriptovany ... proste na nejakym miste jsou neprate porad i kdyz je zabijes na stejny misto ihned dobehnou novy , dokud se nedostanes za nejakou linii ... to je debilni .. :(

Naprostý souhlas. Tyky mě to hrozně štve a taky teď už snad po dvacáté hraju misi, kdy mám vylézt ven z bunkru na V2, ale prostě to nejde (jde, ale ne mě). Vždycky se tam nějak probojuju, ale ten poslední úsek, kde je i kulomet je na dvě věci. Nácci se tam pořád objevujou a objevujou. K tomu ještě ten časový limit. Zkoušel jsem to s kulometem, samopalem, granáty, sniperem, ale je to jako Hamburger Hill. :(

Odesláno
Naprostý souhlas. Tyky mě to hrozně štve a taky teď už snad po dvacáté hraju misi, kdy mám vylézt ven z bunkru na V2, ale prostě to nejde (jde, ale ne mě). Vždycky se tam nějak probojuju, ale ten poslední úsek, kde je i kulomet je na dvě věci. Nácci se tam pořád objevujou a objevujou. K tomu ještě ten časový limit. Zkoušel jsem to s kulometem, samopalem, granáty, sniperem, ale je to jako Hamburger Hill. :(
jo tady mě to taky štvalo,nepřátele se objevujou za tebou i před tebou furt dokola jak u blbejch,ale když to vyběhneš tak je konec hry tak se snaž :D
Odesláno
jo tady mě to taky štvalo,nepřátele se objevujou za tebou i před tebou furt dokola jak u blbejch,ale když to vyběhneš tak je konec hry tak se snaž :D

No jo v tom je ten problém. Já to vyběh až nahoru (ke strážniční věži) s rezervou něco kolem 10 vteřin a v tom bum stal se ze mě mrtvolák a mazal jsem od posledního checkpointu :cry:

Odesláno
^^ Taky CoD2 na PC bol taktiez velmi naskriptovany a nemal s tym nikto problemy :D takze nevidim dovod k rozculeniam... ked si este pobezite tak ich mozete dostat z inych pozicii :)

njn...ale v callu je pro ně lehčí je znovu zabít :D ...

PS: tedka ho jedu znova....kvůly toho že jsem si nechtěně naformátoval MS(4GB!!!):( ... tak jedu tedka 1 kolo...a střílím HS pistolkou:D a je to sranda:D samý HS:D... skoro to vypadá že tohle hraju líp než CS na compu:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu