kvasimodo Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 Dneska jsem si nainstaloval Heroes 2 a vypada to fakt dobre. Nainstaloval jsem to na 3.71 M33-3 a funguje to bez problemu. Ovladani hry je jako u jednicky.Jeste dohraju Logana a vrhnu se na Heroes 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 no ja som to dnes hral a teda nejak to nie je ono.. MoH 1 bol po nete lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 no ja som to dnes hral a teda nejak to nie je ono.. MoH 1 bol po nete lepsi já ho tedka hraju a má super grafiku:) akorát je to trochu těžší:D...než 1:( to bude těmy životy...že to je jak 1call na 2 calla(přechod) i když tam to bylo lehčí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 mně se vic libi MoH 2 než jednička je to vic propracovanějši jak grafika tak mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 kdyby mělo psp myš, tak bych si to i zahrál, ale tahle je to jednim slovem(dvěma :D) na pi*u:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 kdyby mělo psp myš, tak bych si to i zahrál, ale tahle je to jednim slovem(dvěma :D) na pi*u:lol: njn když to někdo neumí hrát:roll: mě se to hraje perfektně!! joy míření ox/\[] pohyb ... rychlý míření samý HS...náhodou se mi to hraje stejně dobře jako na PC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 Zdar potřeboval bych pomoct...stáhl sem MoH:H2 a když to spustím a dám new camping tak mi to vždycky jak se načítá ta pláž sekne a restartuje mi to PSP... PLS PORADte co s tím...(iso mám od myscha) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 jak rika zavorka...ovladani je dokonaly :) JanisXP: jdi na 3.52 M33 a melo by ti to jit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 jak rika zavorka...ovladani je dokonaly :)JanisXP: jdi na 3.52 M33 a melo by ti to jit :D Mám 3.52 M33 - 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 jj ovládání je super-nemusel sem přemýšlet kde co je-šlo to samo.Hrál sem to sice jen chvilku a nějak sem si nemohl na tu grfiku zvyknout-přijde mi to takové vykreslené.Ale to bude tím že sem si zvykl na jedničku.No uvidím jak to bude dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 ja sem hral vcera po nete a byli tam naci tri sulini tak sem je furt killoval :lol: ale je pravda ze 1 byla o neco malinko lepsi ale mi se v te dvojce libi ta dobra grafika doufam ze tam budou i ty oblecky jak v jednicce například němec v trenkách :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 ja sem hral vcera po nete a byli tam naci tri sulini tak sem je furt killoval :lol: ale je pravda ze 1 byla o neco malinko lepsi ale mi se v te dvojce libi ta dobra grafika doufam ze tam budou i ty oblecky jak v jednicce například němec v trenkách :D hm, ja byl vcera taky na netu a stalo to za picu, hral sem s nakejma lidma s blbym pingem a to se fakt neda, netrefoval sem se ani ja, finalni skore po prvnim dni -8:( a libi se mi to vic, ani ne z pohledu grafiky ci tak, ale ty mapy me prijdou lepsi na multak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 jo medal 2 se mi zda trochu lepsi(mise,grafika) a i ty zbrane jsou uz i propracovanejsi.Akorat skoda ze treba neni vietcong na psp :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 hm tak 2 mise dohrany a docela dobry az na to ze je to strasne nascriptovany ... proste na nejakym miste jsou neprate porad i kdyz je zabijes na stejny misto ihned dobehnou novy , dokud se nedostanes za nejakou linii ... to je debilni .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Jj zdá se mi to lepší než 1 ... sou tam různorodější ukoly... A grafika je taky super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rektor Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 hm tak 2 mise dohrany a docela dobry az na to ze je to strasne nascriptovany ... proste na nejakym miste jsou neprate porad i kdyz je zabijes na stejny misto ihned dobehnou novy , dokud se nedostanes za nejakou linii ... to je debilni .. :( Naprostý souhlas. Tyky mě to hrozně štve a taky teď už snad po dvacáté hraju misi, kdy mám vylézt ven z bunkru na V2, ale prostě to nejde (jde, ale ne mě). Vždycky se tam nějak probojuju, ale ten poslední úsek, kde je i kulomet je na dvě věci. Nácci se tam pořád objevujou a objevujou. K tomu ještě ten časový limit. Zkoušel jsem to s kulometem, samopalem, granáty, sniperem, ale je to jako Hamburger Hill. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Naprostý souhlas. Tyky mě to hrozně štve a taky teď už snad po dvacáté hraju misi, kdy mám vylézt ven z bunkru na V2, ale prostě to nejde (jde, ale ne mě). Vždycky se tam nějak probojuju, ale ten poslední úsek, kde je i kulomet je na dvě věci. Nácci se tam pořád objevujou a objevujou. K tomu ještě ten časový limit. Zkoušel jsem to s kulometem, samopalem, granáty, sniperem, ale je to jako Hamburger Hill. :(jo tady mě to taky štvalo,nepřátele se objevujou za tebou i před tebou furt dokola jak u blbejch,ale když to vyběhneš tak je konec hry tak se snaž :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rektor Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jo tady mě to taky štvalo,nepřátele se objevujou za tebou i před tebou furt dokola jak u blbejch,ale když to vyběhneš tak je konec hry tak se snaž :D No jo v tom je ten problém. Já to vyběh až nahoru (ke strážniční věži) s rezervou něco kolem 10 vteřin a v tom bum stal se ze mě mrtvolák a mazal jsem od posledního checkpointu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Scripty su v skoro kazdej vojenskej hre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 nj ale tady je to strasne videt a starsne prehnany. .:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 ^^ Taky CoD2 na PC bol taktiez velmi naskriptovany a nemal s tym nikto problemy :D takze nevidim dovod k rozculeniam... ked si este pobezite tak ich mozete dostat z inych pozicii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 no je to fajna hra ale v infrastructure mi vadi ze niektory ludia akoby pouzivali podfuky a potom je cela hra velmi frustrujuca a nudna proste kazi to hru a nasralo ma to .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 ^^ Taky CoD2 na PC bol taktiez velmi naskriptovany a nemal s tym nikto problemy :D takze nevidim dovod k rozculeniam... ked si este pobezite tak ich mozete dostat z inych pozicii :) njn...ale v callu je pro ně lehčí je znovu zabít :D ... PS: tedka ho jedu znova....kvůly toho že jsem si nechtěně naformátoval MS(4GB!!!):( ... tak jedu tedka 1 kolo...a střílím HS pistolkou:D a je to sranda:D samý HS:D... skoro to vypadá že tohle hraju líp než CS na compu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 hmm me se to vubec nelibi, to si radsi stahnu medala 2, na PSX ten je 100x lepsi (lepsi AI, atmosfera....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Tak toto je asi najkratsia hra aku som na PSP hral... dohrana za 1:58:04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.