Vallhal99 Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Čaute lidi snad už sem píšu naposled takže už sem se rozhodl objednám si to 3DSko no a doma mám ace3ds plus kartu kupoval jsem ji v listopadu a ten chlap co ty karty prodává píše že karta neni funkční na verzi 4.5.0-10 , 5.0.0-11 , 5.1.0-11 a já se bojím že to moje 3dsko bude mět tu nejnovější verzi ale na officiálních stránkách je napsané že už to podporuje aj tu novou verzi ale nemůžu najít jestli si mosím koupit novou tu stejnou kartu a nebo udělat jen nějaký update kdo bdy něco věděl prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Uděláš update kernelu.. TO by mělo stačit, ale určitě se tu ozvu i nějakej větší odborník :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 ted sem hledal ten update jak se to dělá no a tam bylo ukázané že smazal vše z karty stahl tam nové no a ted to strčil do DSka a udělal nějakí update a pak až to jelo takže to znamená že si mám nechat svoje DSko a neprodávat ho mám ho prodat až updatnu kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Áno, o tom to je. Aby si kartu updateol, musíš ju spustiť a aby si ju spustil , musíš ju updatenúť. Ak máš klasické DS, update môžeš spraviť hneď a môžeš ho predať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Dík a našel jsem si to mám tam nahrát AOS2.0.9 a ještě je tam že si možu stahnut wood frimware to je k čemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.