Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Na hokejicek jsem se tesil jako malej...na PC jsem hral vsechny dily, takze nesmelo chybet ani v PSP......kazdopadne je to lepsi nez Gretzky, ale soudit jeste poradne nebudu. prijde mi to stejne jako na PC lonska verze ....

Bohuzel NHL2k7 na PSP nebude, takze zrejme to jejedinej poradnej hokej na PSP. A ma Tipsport extraligu,oleeeee.

Odesláno
zajimave :lol: akorat pri skutecnem hokeji by se to asi nestalo :lol:

...o tom bych si kamarade nebyl tak jistej....uz jsem videl spoustu hooodne kurioznich golu...i pres cele hriste :-)

Neco hodne podobneho s emi taky povedlo....jak v NHL tak i v PES na PC.

jn to byl fakt kkt ten brankar - bylo to v dynasty mode za Detroit :) jinak kuriozni goly se stavaji i v NHL :D
Guest Anonymous
Odesláno

No hele de v nhl delat nak na ps2 a pc ty triky stim hracem jak v 06 má hvezdičku??

Odesláno

No jasnyyyyy...Je tam krasnej ceskej komentar,kterej je krasne prirozenej a vubec nepusobi jak go-linka u bejvalyho Eurotelu:D...a Extraliga?Mod,kterej existuje je IMHO mnohem kvalitnejsi;-)...

Proste...na PSP revoluce-dal bych klidne i tech 80%.Sice to je jednoduchy a na stredni obtiznost sem zatim dal rekord 15:1, menu je tak pomaly,ze nez se proklikate k zapasu,tak stihnete vypit jedno stredni kafe;-), sou tam lehce stary soupisky,grafika dost divna...Na druhou stranu tam je dobrej soundtrack:)...Ale na PC a ostatni konzole? Totalni propadak...Chtel bych videt jakyhokoli jinyho vydavatele,kterej si dovoli vydat tu samou hru 2 roky za sebou...Treba takovej Ubisoft:D...Predstavte si 2 ty samy Splinter Celly za sebou...ze stejnym pribehem,grafikou,zvukama...ale pozor,pridali by tam neco extra novyho...2 mise navic:D...No nekupte to;-)...

Odesláno

Ta recenze co je na tiscali je naprosto vystihujici.Proste pokud pocitac chce dat gola tak ho da je jedno jesi ho toho hrace mlati jeden nebo dva beci proste se neda od puku odstavit.Je to skoda,kdyby nebyli brankari tak trapni tak se to da hrat,ale takhle je to akorat o nervy,jesi bude tenhle match pocak rozhodly nebo ma cenu hrat...moje hodnoceni 4/10

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu