Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX 360 - Flash ?


NoIdentity

Otázka

Ahoj holky, ocitl se mi tu na stole Fat (bílej) XBOX od známého a že se mu zřejmně povedlo nějakou novou orig. hrou si smáznout Flash mechaniky. Nejdou mu teď pálenky.

Rovnou se přiznám že Xboxy vůbec neznám a defacto to vidím poprvý. Né že bych byl v této oblasti uplnej analfabet (umím CFW na PS3 a PSP rovněž) ,ale Xbox je pro mě nezmánou - něco jsem o tom studoval, ale zatím v tom plavu.

Je v něm mechanika Lite-On - 83850C, výr. June 2009. Na Xboxu si předchozí Flasher napsal fixkou Lite-On 83 A2, verzi flashe iXtreme LT v1.1 a NXE W6+ (což nevím co je).

Když do něj dám pálenku tak po načtení DVD vyplivne error - x 5805.0 b 1884.0.

Otázka co s ním - nově naFlashovat mechaniku ? Vyřešit záležitost po SW by pro mne asi nebyl problém, ale k týhle mechanice je zapotřebí nějakej HW dongle nemýlim-li se ?

Nějakej Flasher z Plzně či okolí co by to dal dohromady ?

Díky Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tebou zmiňovaný problém se zde řešil nejednou. Není to tedy o tom, že to tu "žije", ale o tom, že ty nejsi ochoten hledat.

Řešení: opětovné flashnutí. Postupy a problematika flashování se tu probíraly také nejednou, stačí opět hledat. Všechny potřebné návody případně nalezneš v dokumentaci JungleFlasher (JF).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Tebou zmiňovaný problém se zde řešil nejednou. Není to tedy o tom, že to tu "žije", ale o tom, že ty nejsi ochoten hledat.

Řešení: opětovné flashnutí. Postupy a problematika flashování se tu probíraly také nejednou, stačí opět hledat. Všechny potřebné návody případně nalezneš v dokumentaci JungleFlasher (JF).

No víš třeba jen tohle stačilo, aby někdo věci znalý napsal, jen abych se utvrdil - že je potřeba opět mechaniku Flashnout. Né že bych nebyl ochotný tady a i jinde hledat, sem věci neznalý a na nováčka je tu informací naopak až moc a dost nepřehledných, bohužel rovněž neaktuálních (poslední relevantní jsou někdy z roku 2010). Možná by stačilo udělat vlákno "jak na to od začátku" včetně vysvětlení Flashnutí jednotlivejch typů mechanik s občasným updatem. Bohužel je tu problém i s aktuálností informací, seznam Flasheru je po posledním Updatu v roce 2009 - když se někdo aktuálně optá na to kdo mu udělá Flash tak ani nikdo neodpoví. A abych pravdu řekl, pročítat cca 2500 stránek komentů se mi nechce a ani na to nemám čas.

Bohužel víc ucelených informací člověk už dnes najde i na YouTube. Omlouvám se pokud to tak vypadá - Né že bych to tu chtěl kritizovat, ale takhle mi to zde přijde.

Aktuální JungleFlasher mám, info jsem si pročetl - bohužel mi trochu zlobí konektivita ve Win8 X64

Každopádně děkuju za odpověď (mimochodem jako první jsi se ozval, až když jsem tu trochu popíchnul).

Spíš jsem tedy doufal že se mi ozve nějaký Flasher z Plzně či okolí, ale si to nějak budu muset vyřešit sám i když se mi pro jeden Xbox nechce kupovat CK3 nebo podobnou hračku.

Díky, P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Všechny postupy flashnutí jsou uvedeny v dokumentaci JF. Pokud ti tato problematika nic neřiká a nejsi schopen si základní informace dohledat, doporučoval bych práci svěřit někomu jinému, kdo s tím má dostatečnou zkušenost.

Tvé vyjádření je odpověď na celé téma. Když tobě se nechce číst a hledat, proč ostatním členům fóra by se mělo chtít ti odepisovat a radit s již řešeným problémem a věnovat ti tak svůj čas zbytečně? Odpověď s řešením si i dostal.

O chod fóra se starají moderátoři, kteří jsou uvedeni u jednotlivých sekcí.

Samozřejmě jsou lepší zdroje informací (nikoliv v češtině) než zdejší fórum, je jen na tobě odkud čerpáš informace.

Pozn.: Poslední příspěvek se necituje (-:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Citace - omluva.

Díky, ale tahle problematika mi právě neco říká - jen Xbox tu mám vůbec poprvé a ocenil bych informace přehledně uceléné - tzv. pro blbečky, tady nic takového bohužel není a samotné postupy jsou tu i jakýmsi veřejným tajemstvím o které se moc nemluví. Bohužel na to abych dlouhé hodiny procházel jednotlivé příspěvky kde je 70% OT a vyzobával si z toho potřebné, na to čas nemám. To dám radějí pár korun nějakému Flasherovi, který už ví co a jak - jenže ten se mi tu jaksi taky žádný nepřihlásil :(.

Jediný kdo se ozval jsi byl Ty, ale až po tom co jsem "píchnul do vosího hnízda" a krom jednoho človíčka co mi nabízel RHD - které ale nevyužiji - poněvadš Xbox není můj.

Ale už dost hašteření - už jsem si potřebné dohledal a mechaniku Flashnul FW LTPlus v3.0 i bez potřeby kupování dodatečného HW - povedlo se napoprvé, i přes drobné komplikace při mazání původního FW a nahrání nového.

Aktuální info jsem dohledal pomocí zahraničních serverů a dost je toho i na Youtube - zde jsem se jen v češtine utvrdil v případné správnosti postupů.

Díky, P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu