xDante1986 Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Máte zájem o upload jednotlivých NDS roms? jednalo by se vždy o odzkoušené roms a vždy jen jednu verzi ...žádnou jednu EUR, další USA atd....1 hra jen jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Ted uz by se mi to docela hodilo;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stroulger Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Já jsem také pro, kdyby se toho tady někdo ujal :lol:. Nepočítám, že by to tady vypadalo jako v části pro psp, ale určitě by tu pár zájemců bylo. Nejlépe stylem obázek + popis atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Máte zájem o upload jednotlivých NDS roms? jednalo by se vždy o odzkoušené roms a vždy jen jednu verzi ...žádnou jednu EUR, další USA atd....1 hra jen jednou. Já nebudu snaze vůbec bránit, jenom pro zajímavost stáhnout NDS romky se dá pohodlně zde http://ds.rom-news.org/ popř. zde http://www.simplynds.com/ . Divím se tomu odzkoušené ... tobě nefungují všechny ??? Zatím jsem nenarazil na romku která by nefungovala ... :cheesygrin:. UPDATE: Jenom mě ještě napadlo jestli znáte tenhle prográmek, NDSTokyoTrim 0.75. Je to trimmer pro NDS a GBA romky, já to tedy mám vyzkošuený jenom na NDS romkách. Jednoduše řečeno některé romky mají třeba 66MB, ale využitých je jenom 56MB tak tenhle program vám to stáhne na těch 56MB a ušetříte místo na microSD kartě. Osobně tím projíždím všechny roms a na mojí M3 DS Simply jsem neměl zatím jediný problém. Doporučuju však to nejprve vyzkoušet třeba na dvou třech, nerad bych aby jste si projeli všechny vaše stažené romky a voni vám pak nefungovali :-). Stáhnout to můžete tady: http://gbatemp.net/index.php?download=1205 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Já nebudu snaze vůbec bránit, jenom pro zajímavost stáhnout NDS romky se dá pohodlně zde http://ds.rom-news.org/ popř. zde http://www.simplynds.com/ . Ja bych zde download (prehledny a se screeny) stejne uvital. Mozna by neskodilo par slovy popsat hru, zacina jich byt tolik, ze je problem se v nich orientovat:-) Na rom prvnim odkazu funguji odkazy pro stazeni, ale nejsou tam screeny, na tom druhem zas screeny jsou, ale hodne odkazu pro stazeni nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Ja bych zde download (prehledny a se screeny) stejne uvital. Mozna by neskodilo par slovy popsat hru, zacina jich byt tolik, ze je problem se v nich orientovat:-)Na rom prvnim odkazu funguji odkazy pro stazeni, ale nejsou tam screeny, na tom druhem zas screeny jsou, ale hodne odkazu pro stazeni nefunguje. Jj nejsem proti, ty linky jsem dal spíš jenom jako doplnění. Hlasoval jsem PRO, když někdo si dá tu práci bude to fajn. Třeba můžem k nějaké hře případně hodit řeč - kdo má jaký názor na ní apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 mal by si rovno uploadovat tie giga packy romiek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 sem pro upload nds romek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 mal by si rovno uploadovat tie giga packy romiek... to je dle mě největší hloupost.....na co budu stahovat jednu a tu samou romku třeba 3x...jpn usa a eur....to fakt ne....aspoń já mám doma od každé hry jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 to je dle mě největší hloupost.....na co budu stahovat jednu a tu samou romku třeba 3x...jpn usa a eur....to fakt ne....aspoń já mám doma od každé hry jednu Souhlasim. Ja si radeji stahnu jen par her, z overeneho zdroje, se screenshoty a s doporucenim dalsich uzivatelu. Gigapack by mi jen zbytecne zabiral misto na HDD, stejne si zahraju sotva nekolik desitek her;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 o to stáhnutí mi nejde.....jde mi hlavně o to že x romek...je tam dvakrát...a pak se v tom přehrabávat a všechno....to se mi nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Urcite... Budu si porizovat DSko, tak se to bude hodit...;) Tak, jak to vypada s tim uploadem?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 tak co dante,nechtel bys zacit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 tak co dante,nechtel bys zacit ?Nestaci ti muj upload a SuiVanOrtonuv?;-) (viz muj podpis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 právě vidím že chlapci to vzali do svých rukou je zbytečné začínat další upload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 právě vidím že chlapci to vzali do svých rukou je zbytečné začínat další upload A co se takhle pridat? Alespon nejake zarucene tipy by se hodily;-) S tvym casem a moznostmi jsi cenny zdroj informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 odpoledne bude microsd konečně a mám to komplet :) mňam už se těším a v černé barvě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 odpoledne bude microsd konečně a mám to komplet :) mňam už se těším a v černé barvě :) taky to tak mam :) bylo by pekny kdyby si uploadoval i jinam nez na rapid :) abych to mohl stridat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.