Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox360 nebo xbox 720


LuckyStrike19

Recommended Posts

No nevim... na současnej xbox je hodně dobrych titulů a myslim si,že ještě dlouhou dobu budou vychazet hry... Kupovat asi hned ne (bývají porodní mouchy) ale ja osobně treba koupim novej xbox až tak cca po roce až to bude vychytany a ceny her z toho prvotního šílenství trochu opadnou... Jinak spíš počkej na ofic.odhalení (21.5)aby jsi vedel jak to doopravdy bude s always online atd... Ja jen doufam,že mezi launch titulama nebude Forza,pač to bych kupoval hned :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úplně s klidem bych koupil Xko 360ku. Určitě ti min. ten rok vydrží. Já tedy čekám až vyjde PS4 a budu ji za Xko měnit. Protože mě už štve, jak musím za Live-ko platit a navíc mě příjde, že exkluzivitky na Xbox poslední dobou nic moc (až na Forzu, ta je super a Alan Wake vlastně taky). Pekelně se hlavně těším na Beyond: Two Souls ... bude to bomba a přiznávám, že PS4-ku budu kupovat i hlavně kvůli této hře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja myslim ze si vetsina odpovedela sama.Xko je sice fajn ,ale malo exlusivnich her .... ups ... spis uz jen Forza a par dilu Gears of War a pak Halo jinak nic vic tam uz neni.

S porovnani her ps3 me vestecka koule rika,ze budouci ps4 bude mit opet skvele a ne-li lepsi exlusivni hry jak xko a hlavne online bude opet zadarmo.Osobne ,kdybych si mel vybrat.

Jestli ps4 a nebo Xko720 s upravenym kinectem ,ktery uprimne me stejne nebavil.Sel by jsem do ps4 a hlavne take zduvodu ,ze je ps daleko multimedialnejsi zareni nez xko :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vi ale hodně rychle zapomínáte na hry ktery byli původně určený pouze pro xbox... Mass Effect,Red dead redemption,Alan wake,atd.A to že nakonec vyšli i na PS (mimo aw)svědčí o schopnosti se domluvit i ze strany MS.Dokonce jsem se od jistyho PS fanboye dozvědel,že ME a RDR měli být exclusivity pouze pro ps...Zajímavy.Nedavno jsem koupil ps3 a opravdu ne!děkuji,nechci.Hrál jsem všemi uctívaný Uncharted 3 a opravdu ne!děkuji nechci.Zustanu u xboxu.Jediný co je na ps dobry,je ps+ služba.,ale beru jí jako takovou satisfakci za to,že si firma Sony suveréně ukládala CV cody z vašich platebních karet (což je zakázany)a měla to tak blbě zabezpečeny že tam hackeři napáchali na účtech hráců pěknou paseku,ale na to se koukam nějak rychle zapomělo.

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tomhle příspěvku není pravdivá ani jedna a to už je co říct. Ze tří her není ani jedna exkluzivní, RDR vyšel zároveň pro Xbox a PS3. Mass effect byl vždy kromě Xboxu i na PC (na PS3 vyšla série až později) a i AW se nakonec na PC dostal (ten má k exluzivitě asi nejblíž, to je fakt). jak to svědčí o schopnosti domluvit se (a na čem?) je mi záhadou.

Posuzovat kvalitu konzole podle jedné hry, kterou jsi hrál je také zajímavé. Mě se zase nelíbí Halo, ale rozhodně nebudu říkat, že Xbox špatná věc.

No a k napadení PSN... Zjisti si nejdřív fakta, než začneš psát bláboly, ať nevypadáš jako vůl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psal jsem původně.,tzn,.že se nakonec dostali i na jiné platformy.Např.RDR byl vyvíjen už pro první xbox a s ps3 konverzí se původně vůbec nepočítalo.Her z ps exclusivit jsem hrál poměrně dost,takže mohu posuzovat.Chtěl jsem tim pouze říct,že na xku jsou dobré exclusivity,a že spoustu her mělo byt pouze pro xbox,nakonec ale vyšli na více platforem a jsou kvalitní.

Z webu:

Na serverech odcizili data jednoho milionu uživatelů, z nichž některá hackeři zveřejnili na webu. Jsou mezi nimi osobní jména, poštovní i e-mailové adresy CV kody platebních karet a jiná soukromá hesla . Skupina ale oznámila, že nemá dostatek nástrojů k tomu, aby zcizená data publikovala v celém objemu.

,,Na jeden zátah jsme dostali všechno," chlubí se na svém webu hackeři. "Proč tak důvěřujete firmě, která si dovolí dát se všanc tak jednoduchému útoku?"

Promiň ale za vola jsi tu ty.

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RDR byl vyvíjen pro Xbox a PS2. Nakonec se dostal na Xbox 360 a PS3. Tedy původně nebyla určená ani pro Xbox 360. Fajn, ale co z toho? Tohle může být hráčům úplně jedno, to je problém firmy, hra pořád vyšla pro obě konzole najednou. Toje stejné, jako říct, ž DMC4 a FFXIII jsou vlastně PS3 exkluzivity, které se dostaly na jinou platformu. Také hloupost.

Na Xboxu jsou dobré exkluzivity, to je pravda a i já jsem ho kvůli nim kupoval. Nicméně je také pravda, že většina z nich vyšla před delším časem, v poslední době vychází opravdu už jen Gears, Halo a Forza. No a hromada sraček na Kinect. Byl bych rád, kdyby se vrátily hry jako Lost Odyssey, Tales of Vesperia, Fable II, Shadow Complex nebo Too Human (jo já vím, většině se nelíbí, ale mě fakt jo. Bohužel, tahle doba se už fakt asi nevrátí. Minimálně ne na Xboxu 360, snad bude další konzole o něco lepší.

K napadení, odkaz prosím.

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já co si pamatuju tak právě na EG psali,že RDR byl vyvíjen hl.pro starej xbox.,ale vem to čert.Prostě jsem chtěl jen říc,že hodně her co měli byt exclusivní pro xko tak vyšli pro ostatní platformy a jsou fajn.

Když jsem přecházel z ps3 na xko tak to bylo obraceně.Na xbox toho tenkrát bylo víc než na ps.Doba se obrátila...Mě spíše mrzí,že kvalita her prostě upadá,inovace žádný nejsou a všechno se to řídí zajetym mainstreamem.A v tomhle třeba souhlasim s redakcí českého eurogameru - pač tam to zmínili krásně - proč se netěší na nové konzole.Protože se to všechno bude točit okolo grafiky a nebude to tolik nutit vyvojáře přijít s nečim novym,neokoukanym co zaujme a ne jen vizual.No nic,musim letet do prace,takže snad bude líp.zatim

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě spíše mrzí,že kvalita her prostě upadá,inovace žádný nejsou a všechno se to řídí zajetym mainstreamem.A v tomhle třeba souhlasim s redakcí českého eurogameru - pač tam to zmínili krásně - proč se netěší na nové konzole.Protože se to všechno bude točit okolo grafiky a nebude to tolik nutit vyvojáře přijít s nečim novym,neokoukanym co zaujme a ne jen vizual.

Tak v tomhle s tebou souhlasím, to je fakt. I když možná cynicky poznamenám, že je to problém hlavně hráčů, pokud vyjde další Call of Duty, která se od minulých dílů prakticky neliší a prodá se jí dalších dvacet milionů, těžko nutit firmu, aby něco měnila. Nemusí a také nebude.

Dokud budou tohle hráči kupovat, nezbyde, než přejít na PC a Kickstarter.

Dík za ten odkaz :/

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 onefootman:

No a to je právě to. Některé hry, které byly určeny pouze pro Xbox, tak nakonec vyšli i na PS3 nebo na to PC, takže si je v pohodě i na tom Playstationu zahraju. Ale nevím o hrách, které jsou určeny pro PS (Heavy Rain, LBP, Killzone, Uncharted), že by sis je nakonec mohl zahrát na Xbox nebo PC ??? BTW - Uncharted je skvělá hra ale chápu, že nemusí jít každému po chuti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu