p87p999p Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 zasekl sem se tady pomoc prosím:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 musis spojit ruzovou a oranzovou, orenzovou se zlutou a zlutou se zeenou... myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p87p999p Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 diky skusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p87p999p Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 bylo to ono díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 zasekl jsem se zde prosím pora´dte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Me Simpsons nejdou vubec spustit.. mam fw 3.60 M33 .. hra ukazuje loading kter e divne blika.. a pak se ukaze ukladaci tabulka tak na vterinu a hra skoci do cerne obrazovky a nehne se to.. musim restartovat PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Me Simpsons nejdou vubec spustit.. mam fw 3.60 M33 .. hra ukazuje loading kter e divne blika.. a pak se ukaze ukladaci tabulka tak na vterinu a hra skoci do cerne obrazovky a nehne se to.. musim restartovat PSP zkousel jsi zmenit takt procesoru na nizsi/vyssi anebo nastavit emulaci na Normal a vlozit UMD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 mě se to taky tohle stávalo a změnil jsez no umd driver m33 na to sonyblablabla a jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 zasekl jsem se zde prosím pora´dte A na čem si se prosimtě zasek normalně dáš tu druhou loď pomocí lisy mezi ten horní stojan nahoře a ten altánek s tou pákou...pak po těch lodích vylezeš a ta páka ti otevře ty dveře...pak ještě můžeš tu loď přemístit mezi ten stojan a ten slunečník bo co to je a máš tam myslim že takovej ten lisy bonus;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Anonynmous: ouu tak v tomhle jsem lama hele :D rada: no umd driver M33 mam taky, ale stale to nebezi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 hej lidi zasekl jsem se skoro hned na začátku. Jsem v nějakym muzeu a bart je na raketoplánu. Dostal jsem se tam pomocí fukarů. Nevim kam mám skočit dál. Na ty planetky rotující je to daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 hej lidi zasekl jsem se skoro hned na začátku. Jsem v nějakym muzeu a bart je na raketoplánu. Dostal jsem se tam pomocí fukarů. Nevim kam mám skočit dál. Na ty planetky rotující je to daleko No mezi raketoplánem a tou planetkou je taková tyč, na ni skocis a pak z ni muzes normalne skocit na tu planetku a klidne i s homerem kdyz budes chtit-vylezes...A myslim ze uz se tu na to nekdo nekde ptal...;):thumbup::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Dík za pomoc,stejně jsem zakysl hned okus dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Anonynmous: ouu tak v tomhle jsem lama hele :Drada: no umd driver M33 mam taky, ale stale to nebezi :-) právě píšu nesmíš mít m33 ale to sonyblablabla.nevím jestli to tak mas ale ja kdyz v menu zmáčknu home tak si to mužu přenastavit.jinak musis do recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 proč musí být všechno taak složité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 zasekl jsem se zde prosím pora´dte[/quotetu prvni lod mas dobre akorat tu druhou dej navrch a preskakej pres zelenou na bilou a znovu na zelenou a ses tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmegea Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 právě píšu nesmíš mít m33 ale to sonyblablabla.nevím jestli to tak mas ale ja kdyz v menu zmáčknu home tak si to mužu přenastavit.jinak musis do recovery potvrzuji že přepnutím na Sony NP9660 se hra rozběhne takt procesoru 300 a v pohodě to běží. Ještě, že je forum jinak bych na to nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Me Simpsons nejdou vubec spustit.. mam fw 3.60 M33 .. hra ukazuje loading kter e divne blika.. a pak se ukaze ukladaci tabulka tak na vterinu a hra skoci do cerne obrazovky a nehne se to.. musim restartovat PSP Myslim.. na 80 % ze Simpsonni jedou az od 3.71:idea::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izzy Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Myslim.. na 80 % ze Simpsonni jedou az od 3.71:idea::!: jo jedou aspon u mě to tak bylo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Myslim.. na 80 % ze Simpsonni jedou az od 3.71:idea::!: No tak to je teda divný proč mě jedou na 3.52 M33:blink:(bez updatu-1-2-3-4) P.S.:Už sem je na tom dohrál8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 vim ze to neni muj topic-sry ale jaky je posledni kolo(s tim bohem:-dal uz sem nedosel,nemuzu ho udelat.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 No tak to je teda divný proč mě jedou na 3.52 M33:blink:(bez updatu-1-2-3-4)P.S.:Už sem je na tom dohrál8) ok, dik .. proto jsem tam psal na 80% :-) takze ted vim ze behaj i niz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 vim ze to neni muj topic-sry ale jaky je posledni kolo(s tim bohem:-dal uz sem nedosel,nemuzu ho udelat.....) Jo to je poslední část posledního levelu pak už je myslim jen zavěrečný video...;):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 prosim dejte sem nekdo link kde ste stahli funkčni iso tyhle hry ja dycky stahnu to špatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Nevíte prosím někdo zda se dá vypnout ten joystick? a hrát šipkama mam PSP 2 dny.. lamka nj. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.