Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

dual screen issues


TwiCe

Recommended Posts

Zdar pařani, mám dotaz.. včera sem si pořídil novou telku, chci ji i využívat jako druhej screen k pc .. problém je že když vše zapojím.. svůj původní monitor nastavím jako primární a tv jako sekundární ( odkládací prostor ) a spustím něco v tv ( sekundární obraz ) tak mi prosvítá na primárním monitoru to co se přehrává v tv .. a to tím způsobem že cestuje pruh přehrávající co je v druhé obrazovce od spoda nahoru o velikosti 1/5 z celkovýho obrazu s +- 50% průsvitností a dokola ... přirovnal bych to jako když máte špatně naladěnou tv a jezdí vám tam prostě pruh kterej rozbíji obraz.. projede obrazem a zas jede znovu ... když prohodím primární a sekundární tak se situace opakuje, akorát ten pruh skáče na tv ... Když si nastavím duplicitní režim aby se zobrazovalo na tv a monitoru to samý tak je vše ok, takže bych tipoval že to je něco v pc než třeba v kabelech ..

monitor: LG Flatron W2343T-PF - LCD monitor 23"

tv: LG 42LM615s / 42"

grafika: VTX3D HD 6770 1GB

ups špatná sekce, jsem mistr slepoň .. sestra yody

Upraveno uživatelem TwiCe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

monitor 23 palce a TV 42? Nebudou te bolet oci?

Tady mas rozumni navod v anglictine kdyz tak UTFG

You can have a TV and a Monitor connected to your GPU (I did this the other day with a GTX570 a 32" HDTV and a ACER GD245HD Monitor).

Just connect the monitor via the DVI output and the TV via Mini HDMI. You will be able to see your desktop on the second display whilst working on the other, the only drawback I have noticed is that if your playing a game in full screen mode then you cannot move your move cursor over to your second display without Alt + Tabbing out of the game.

If your working on one display, say for example using photoshop on your monitor then you will be able to use your second display at the same time for what ever else.

If your using Windows 7 then its very easy to change between using TV audio to using any other audio... Providing your speakers are setup all you have to do is:

Right click on the Speaker Icon in the bottom right corner > Choose Playback Devices > You'll have a new window with your TV listed and your speakers listed > Right click your TV Icon and choose Disable > Then right click on your speakers and choose Enable. Simple.

There won't be any noticable quality loss from using a 15ft HDMI cable or a Mini HDMI to HDMI adapter.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Využívám to hlavně na videjka, filmy, prezentace a když hraju tak na ps a to jsem od toho dál takže np, teď ještě sehnat bezdrát klávesku a myšu pro větší pohodu

Jinak díky za reakci, ale rozumnej návod to moc není .. Je tam v podstatě absolutní prd, pokud si to četl :)

Nakonec jsem si ( jako vždy :D ) musel poradit sám a pošťourat youtube, bylo to v ovladačích grafiky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D Prosímtě neuč orla lítat, myslíš že kdybych to rovnou našel ,tak bych se obtěžoval zakládat téma na který mi nikdo neodpoví ikdyž ho otevřelo přes 20 lidí? :) ne. Dokud sem nenarazil na pojem flickering nenašel sem nic použitelnýho. Takže to bylo právě to NIC proč jsem to založil . Takže nabuduce to udělám úplně stejně ;)

edit:

Takže se sám zeptám, sám si odpovím a pak ještě navrch je mi řečeno že su vůl když sem si ten topic vůbec vytvořil :D To je vrchol, nemám ten svět rád :D

Upraveno uživatelem TwiCe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu