aaischa Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 hoj, tak nějak nedůležitý témátko.. po několika letech s pspčkem sem si pořídil vitu a pspčko prodal.. nakonec sem zistil že psp prostě nic nenahradí, tak mam obě hračky.. když sem měl psp 2004 a vitu , připadalo mi pspčko celkem velký, teď mam psp 3004 a vitu, a pspčko mi připadá pekelně maličkatý... :psp::roll: má to někdo podobně :D ? prostě najednou je z pspčka v ruce prcek .. :ziped::wohow: ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Presne toto je moj prípad, ale ja som PSP 2004 predal, a kúpil som si PS3, ked mám pravdu povedať PSPčko som hral každučký den, a VITU som už nezapol cca mesiac, proste cena hier, ešte aj tých hier je málo, proste mali by si pohnúť vyrobcovia hier lebo zatial bieda, a lutujem že som predal PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Kdyz jsem poprve drzel svuj vlastni Vitu, pripadal mi fakt objemny :D nez muj iphone5, ale zas tak tezky neni. PSP sice uz nemam, ale kdyz o nem mluvim, no nostalgie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 tak nakonec kdyz si hodku hraju s pspckem zyknu si a displej a tak neni ani tak malej :) pspčko jde krasne v malym puzdyrku do kapsy, vita ma moc vystouply analogy aby se v neoprenovym pouzdru slusne vesla do kapsy nebo jen v malym pouzdru dala hodit do batuzku, tak na cesty mhd mam pspcko, a po smene v praci nez mam dalsi smenu dalsi dne hraju na vite a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.