Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

kdo má psp i psv ... psp strašně maličký ?


aaischa

Recommended Posts

hoj,

tak nějak nedůležitý témátko.. po několika letech s pspčkem sem si pořídil vitu a pspčko prodal.. nakonec sem zistil že psp prostě nic nenahradí, tak mam obě hračky.. když sem měl psp 2004 a vitu , připadalo mi pspčko celkem velký, teď mam psp 3004 a vitu, a pspčko mi připadá pekelně maličkatý... :psp::roll: má to někdo podobně :D ? prostě najednou je z pspčka v ruce prcek .. :ziped::wohow: ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne toto je moj prípad, ale ja som PSP 2004 predal, a kúpil som si PS3, ked mám pravdu povedať PSPčko som hral každučký den, a VITU som už nezapol cca mesiac, proste cena hier, ešte aj tých hier je málo, proste mali by si pohnúť vyrobcovia hier lebo zatial bieda, a lutujem že som predal PSP :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

tak nakonec kdyz si hodku hraju s pspckem zyknu si a displej a tak neni ani tak malej :) pspčko jde krasne v malym puzdyrku do kapsy, vita ma moc vystouply analogy aby se v neoprenovym pouzdru slusne vesla do kapsy nebo jen v malym pouzdru dala hodit do batuzku, tak na cesty mhd mam pspcko, a po smene v praci nez mam dalsi smenu dalsi dne hraju na vite a tak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu