Wikin Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Zdravím, mám krátce GK GIGABYTE 680GTX 4GB GDDR5 OC a mám poměrně velký problém. Některé hry hraju bez problémů, ale u některých ( byť koupených, nikoliv warez!!!) mi nejdou spustit, ihned po spuštění program přestal pracovat... Hledal jsem problém až jsme ho našel, problém je v ovladačích GK, měl jsem tam verzi 3.10, a nefachalo to,,, stáhl jsem nejnovější verzi ovladačů 3.14, nainstaloval a nerestartoval PC.... jentak z prdele jsem na tu hru kliknul a ona fungovala !!!!! říkám super, druhý den, kdy už PC bylo přes noc vypnuté jsem hru zapnul a ten samý problém, program přestal pracovat... Tak jsem zkusil udělat tu věc, že jsem je odinstaloval, nainstaloval znova a nerestartoval PC a ejhle, zase to šlo !!! dnes po tom co bylo PC vypnuté už to zase nejde a fakt pěkně mě to se*e! Nevíte jak bych tento problém vyřešil, nějak mi ani nejde logicky do hlavy co se změní v těch ovladačích po vypnutí PC že to pak zase nejede... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Odinstaluj ovladače a nainstaluj ty nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 To je jasný, že tohleto jsem udělal jako druhou věc, je to i v tom popisu... Stejně to nefungovalo no,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Napis mi svou PC sestavu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 i7 2600k, základovka: asus p8h67 ( rev 3.0) , 8GB RAM ddr3 , 680GTX OC 4GB , 750W Coolermaster zdroj, win 7 64bit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Duben 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Tak co, poradí mi někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Odinstaluj ovladače, restartuj PC, vyčisti registry a systém CCleanerem. Běž na nvidia.com a stáhni nejnovější ovladače, které Ti to detekuje. Po té nainstaluj a restartuj PC. Pokud to nebude fungovat. Nehledal bych problém v ovladačích GK, ale problém v samotné hře. Zkus třeba hodit nějaký log co Ti hra napíše, když přestane pracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.