Wikin Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2013 Zdravím, mám krátce GK GIGABYTE 680GTX 4GB GDDR5 OC a mám poměrně velký problém. Některé hry hraju bez problémů, ale u některých ( byť koupených, nikoliv warez!!!) mi nejdou spustit, ihned po spuštění program přestal pracovat... Hledal jsem problém až jsme ho našel, problém je v ovladačích GK, měl jsem tam verzi 3.10, a nefachalo to,,, stáhl jsem nejnovější verzi ovladačů 3.14, nainstaloval a nerestartoval PC.... jentak z prdele jsem na tu hru kliknul a ona fungovala !!!!! říkám super, druhý den, kdy už PC bylo přes noc vypnuté jsem hru zapnul a ten samý problém, program přestal pracovat... Tak jsem zkusil udělat tu věc, že jsem je odinstaloval, nainstaloval znova a nerestartoval PC a ejhle, zase to šlo !!! dnes po tom co bylo PC vypnuté už to zase nejde a fakt pěkně mě to se*e! Nevíte jak bych tento problém vyřešil, nějak mi ani nejde logicky do hlavy co se změní v těch ovladačích po vypnutí PC že to pak zase nejede... Díky Citovat
Hool23 Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2013 Odinstaluj ovladače a nainstaluj ty nejnovější Citovat
Wikin Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 28, 2013 To je jasný, že tohleto jsem udělal jako druhou věc, je to i v tom popisu... Stejně to nefungovalo no,,,, Citovat
Wikin Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 28, 2013 i7 2600k, základovka: asus p8h67 ( rev 3.0) , 8GB RAM ddr3 , 680GTX OC 4GB , 750W Coolermaster zdroj, win 7 64bit. Citovat
Wikin Odesláno Duben 30, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 30, 2013 Tak co, poradí mi někdo??? Citovat
skiz- u suck Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2013 Odinstaluj ovladače, restartuj PC, vyčisti registry a systém CCleanerem. Běž na nvidia.com a stáhni nejnovější ovladače, které Ti to detekuje. Po té nainstaluj a restartuj PC. Pokud to nebude fungovat. Nehledal bych problém v ovladačích GK, ale problém v samotné hře. Zkus třeba hodit nějaký log co Ti hra napíše, když přestane pracovat. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.