spoock Odesláno Červen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2013 Vybalancovat AI u téhle hry je dost těžká věc, párkrát se mi Ellie motala pod rukama, občas ten stealth je zbytečně natlačen do nutné akční roviny, ale to jsou pihy na jinak dokonalé kráse. V pasáží v přírodě a na univerzitě jsem měl čelist krapet dolů, celkově tak střídání intenzity boje a klidových pasáží je ideální, strašně jsem se bál Uncharted pasáží, které byly nekonečné, tady jsou, ale dávkovány v tak malých dávkách, že to vůbec nevadí a občas si člověk řekne, že je tam i nějaký challange. Škoda, že střelivo do luku si nemůžete dělat sami (stvávalo se, že jsem trefil maso, ale šíp byl nesebratelný, tak jsem přišel o celou zásobu, pak jsem dlouho nemohl žádné najít), tak jako jiné předměty, ale to je jen můj subjektivní názor. Srovnání s Bioshockem není na místě, tahle hra je spíše stealth, kdežto Bioshock 3 je neuvěřitelně povedená střílečka, která ovšem dost rušivě tlačila hráče do aburdních přestřelek bez konce. Jsem v poslední čtvrtině, doma děsná sauna, venku krásně, PS3 Fatka hučí jako vysavač, ale nemůžu, prostě jsem u toho přicucnutý, snad to zítra doklepnu do finiše, protože příběh hltám jako žádný jiný, ty české titulky tomu neuvěřitelně pomohly, snad SONY přeloží i říjnový Beyond, bylo by to skvělé. Citovat
seth123 Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2013 Bylo to skvělé :) boží. Bohužel už je konec. A winter aspon pro mě byla uplně nejlepší část hry Citovat
wariorpolni Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2013 Páni,užásná hra,projito a musím říct že jsem překvapen ! Jelikož si naugty dog registroval Last of us 2,3 tak se nemůžu dočkat dalších dílů ! Citovat
patasus Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2013 Kéž by byli tak podobně zvládli i Walking Dead SI to Spoock: podle mě by tvorba vlastních šípů hru naprosto zničila, pak by to nebyl pořádnej survival :D Citovat
spoock Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2013 (upraveno) Dneska přišla bouřka, ochladilo se a já dostal chuť si zahrát, ale jen kousek, no a už jsem to dohrál. :D 2 patasus: no, je fajn, že si je máš šetřit, ale spíš mám dojem, že to ničení šípů, které zasáhnou cíl a nelze je sebrat, vypadá na bug 2 seth...: zima byla v jisté pasáži pro mě dost frustrující, ale zase to bylo trochu jiné, ovšem její zápletka není vůbec špatná, tak trochu jsem to čekal,<může být spoiler> ta pasáž mi připomněla zápletku druhou epizodu Walking Dead adventůry</může být spoiler> moje nejoblíbenější pasáž je začátek podzimní části, navíc asi mám nejraději pasáže, kde se jen chodí a kecá, ale těch je ve hře mraky, škoda, že tohohle není víc v Uncharted, ale to zase srovnávám jablka s hruškama. 2 wariorpolni: bůh ví, zda se to bude točit kolem stejných charakterů nebo půjdou o dům dál, já bych byl raději, kdyby načali stejné události, ale z jiného úhlu, někde jinde ve světě, protože navazovat by bylo rouhání Upraveno Červen 18, 2013 uživatelem spoock Citovat
usama28 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) Vzhledem k zasazení děje TLOU do doby 20 let po a příběhu samotném, je pokrčování možné v téměř nekonečném množství variant. Joel těsně po vypuknutí nákazy. Jeho brácha. První světlonoši. Rodina Ellie aneb proč? (pokud je to ve hře vysvětleno tak sorry, mám 68%). Joel - nový svět. Elie - nový svět. Čištění a budování nového světa za libovolnou frakci. Ochrana "řešení" před jinou frakcí. Mutace houby a hledání nového "řešení" atd. A jako odnož FPS z doby před nákazou, kde sice nestihneš zabránit průseru v armádním výzkumu, ale na konci šlohneš něco, co zachová lidstvu naději. Tlou je napsán tak genialně, že na to nalepíš strategii, RPG, FPS, šachy, prostě cokoli. A v jakékoliv době, protože na to samé vymřeli Aztékové :) Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem usama28 Citovat
kurtt Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2013 Jedním slovem GENIÁLNÍ hra. Jen se chcu zeptat co obsahuje to plus po dohrání hry? Citovat
seth123 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2013 start z vybavením z předchozího runu Citovat
Dunky Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 jo ale jsou za to trofeje :D Citovat
kurtt Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Já hraju hry pro zážitek ne pro trofeje 8-) Citovat
spoock Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Až si to dohraješ, uvidíš, že budeš přemýšlet jinak. Citovat
onefootman Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Čau,chci se zeptat,ted jsem to dohrál na normal a chci pokračovat ve hře + (včetně inventu ) ale nejde mi dát obtížnost težká...Pouze lehka a opět normal...To musím nejdříve dohrát všechny obtížnosti aby se mi otevřela tezka obtížnost?Jinak ale Naughty dog všechna čest.,hraju už 20 let a obrovská spokojenost. Citovat
sleepless Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Vyplatí se kvůli The Last of us koupit PS3? Jen na tuhle hru, max ještě tak 2-3 hry a pak prodat ? PS3 mi moc nesedí, ani neni moc času, ale TLOU bych si chtěl dost zahrát :) Citovat
headhot Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Čau,chci se zeptat,ted jsem to dohrál na normal a chci pokračovat ve hře + (včetně inventu ) ale nejde mi dát obtížnost težká...Pouze lehka a opět normal...To musím nejdříve dohrát všechny obtížnosti aby se mi otevřela tezka obtížnost?Jinak ale Naughty dog všechna čest.,hraju už 20 let a obrovská spokojenost. musis dohrat easy,normal ci hard,aby jsi dostal survivor obtiznost a tu az dohrajes muzes dat survivor + Citovat
onefootman Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Aha... no ja hral nejdrive normal... jenze to znamena ze budu muset ted hrat easy abych si otevrel hard? No to je teda blby.... sleepless : Cenu to má,ja osobně jsem si koupil ps3 jen kvůli TLOU a nelituju.... Citovat
spoock Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 PS3 se vyplatí koupit hlavně kvůli titulů PS3 only, ale LastofUs je jedna z her, kde se to fakt vyplatí. Citovat
onefootman Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Souhlasim... I když třeba Uncharted mě tolik nechytlo (hl.kvůli zběsilému pohybu postavy) tak TLOU je fakt perla... a bude to jedna z prvních her , kterou sí pořídím digitalně na ps4 Citovat
headhot Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Aha... no ja hral nejdrive normal... jenze to znamena ze budu muset ted hrat easy abych si otevrel hard? No to je teda blby....sleepless : Cenu to má,ja osobně jsem si koupil ps3 jen kvůli TLOU a nelituju.... po dohrani libovolne obtiznosti by jsi mel ziskat posledni ctvrtou. Jak dohrajes survivor,tak se ti odemkne obtiznost survivovor +,jak tuhle dokoncis dostanes trophy za vsechny obtiznosti a obtiznosti + Na platinu je potreba hru dohrat 3x Citovat
onefootman Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 No ja prave poprvé dohral na normal,a hard obtížnost se mi neodemkla... Citovat
seth123 Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 ta už je odemknutá v základu :D ale hard+ se ti otevře až dohraješ hard bez + Citovat
wariorpolni Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Lidi a Last of Us nemá PSN trofeje ? Citovat
pejtrix Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 co to je za otazku ? to je snad samozrejmost ze je ma Citovat
seth123 Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2013 Lidi a Last of Us nemá PSN trofeje ? Oni se tam ty trofeje nerozdávají :) já po 15 hodinách 3 trofeje :) 1 za ucraftění všeho a 2 za dohrání Citovat
spoock Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2013 pořád nechápu smysl trofejí, ale líbí se mi, že se tady nerozdávají za každou blbost a neruší to hru Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.