Dawyx Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Dobrý večer, mám takový problém: S kámošem jsme si chtěli rozdělit ps+ napůl, já ho koupil na svůj účet, dal jsem mu heslo a id. Myslel jsem, že vše bude bez problému, ale jemu nešlo nic stahovat atd. tak jsem zkusil deaktivovat všechny ps (měl jsem tam napsané 3 - nevím odkud se to vzalo) ale teď mám problém s aktivací mého účtu, nejde mi to, a když si chci něco stáhnout, tak to hodí hlášku An Error has occured (80029780). Nevíte prosím pěkně někdo co s tím? Budu rád za každou radu. S pozdravem David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Jedna vteřina na googlu: https://www.google.cz/search?q=An+Error+has+occured+%2880029780%29&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Duben 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Díky, já sice moc anglicky neumím, proto jsem psal spíše tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Duben 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Tak jsem na to přišel, i trochu za přispění Assassina jsem se k tomu dohrabal, stačilo si změnit ve svém účtu email za jiný a aktivovat Playstationa, vše funguje jako dříve. Tak to jen takové závěrečné zhodnocení pro ty, kteří by měli v budoucnu podobný problém. Můžete zamknout téma, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.