toxino007 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Dobrý den jak vyřeším problém mám vypnutý ps3 a dělá hluk větrákem asi je to otravný je to větrák asi poraďte pls už se to nedá vydržet musím jí pořád odpojovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Ftw? :D A nevypínáš jenom TV? :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HUMAN Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Mám ten starší typ a ten odfukuje fest,ale asi to potřebuje.Jeden by neřekl,kolik se toho tepla vyvíjí. Některé mohou foukat chvíli po vypnutí,myslím,v zájmu ochrany přístroje. HUMAN CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 přesně po dovypnutí se maximálně dochladí a pak musí bejt potichu .. a první PS3 fat měli 400W zdroj .. takže v plný zátěži bych se nedivil kdyby mohlo bejt odpadního tepla klidně tak 250W ... což neni fakt vůbec málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 distephano Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 ale tady jsem uz neco podobneho cetl, nekdo mel to same a myslim ze to musel zmenit v nastaveni PS3 ze po vypnuti se automaticky vypne i vetrak, zkus se teda tam podivat, nebo jeste google :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 tu DO you have Remote Start / Remote Play enabled in the System Settings? If you do, yes the fan will keep idling. It drove me crazy when it first happened to me. When in Remote Start, the PS3 is not in Shut Down or Standby mode it's more a Hibernation mode ready for the net signal to wake it up. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toxino007
Dobrý den jak vyřeším problém mám vypnutý ps3 a dělá hluk větrákem asi je to otravný je to větrák asi poraďte pls už se to nedá vydržet musím jí pořád odpojovat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.