lostkojot Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BgRDjR3wZPw to bude fakt síla teda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 zajimave, ale pro pokoj s oknama nepouzitelne... muj nazor nejlepe mit hole zdi, jsem zvedavy, kdo z vas bude nicit nabytek, sundavat obrazy, apod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 heylol > no nevim, na videu je to prezentovano na docela zaplnene obyvakove stene... Kazdopadne to vypada hooodne dobre, mit to kam dat, tak to beru hned. Za rozumny peniz teda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 jasnee, proto jsem napsal nejlepe :) ... osobne by me ta zaplnena stena rusila :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 No podle me to dopadne jako z kinectem move atd. Proste vždy je nejlepší jen tv a game pad tot můj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 Jak rika David... Proste jako Kinect a Move - ze zacatku slava, ale rychle to zanikne a ve vysledku to bude podporovat jen par her... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 tohle by se mi fakt hodne libilo .. mam i projektor na filmy.. tak takovahle kombinace by byla nej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.