lostkojot Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BgRDjR3wZPw to bude fakt síla teda :-) Citovat
heylool Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2013 zajimave, ale pro pokoj s oknama nepouzitelne... muj nazor nejlepe mit hole zdi, jsem zvedavy, kdo z vas bude nicit nabytek, sundavat obrazy, apod :D Citovat
nekdoa Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2013 heylol > no nevim, na videu je to prezentovano na docela zaplnene obyvakove stene... Kazdopadne to vypada hooodne dobre, mit to kam dat, tak to beru hned. Za rozumny peniz teda ;) Citovat
heylool Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2013 jasnee, proto jsem napsal nejlepe :) ... osobne by me ta zaplnena stena rusila :) Citovat
David32 Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2013 No podle me to dopadne jako z kinectem move atd. Proste vždy je nejlepší jen tv a game pad tot můj nazor Citovat
stevens129 Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2013 Jak rika David... Proste jako Kinect a Move - ze zacatku slava, ale rychle to zanikne a ve vysledku to bude podporovat jen par her... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat
aaischa Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2013 tohle by se mi fakt hodne libilo .. mam i projektor na filmy.. tak takovahle kombinace by byla nej :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.