exist Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 tak hybaj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 už uploaduješ? a nemohl bys to dat na czsharehledej je to tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 kde to je ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 kde to je ?????? tady je http://console-forum.net/showthread.php?t=19473 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tidus Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Hmm tak jaká to že to bude ta cz hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 tak kdo to hrál??stojí to zato nebo to je něco jak na ps2 tuším gladiator, sice v češtině ale nic moc, takovej mgs, good of war to by byla jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Hele, kolik češtiny tam asi je? Použije se hodně? Mě by se hodil takovej HP v cz protože tam téměř ničemu nerozumim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Já to hraju a je to super hra (je jasný, že tomu dělá dost ta čeština - příběh). Jinak ti tam přesně říkaj co máš udělat, takže se tam určitě nezasekneš kvůli tomu, akorát je to někdy trochu těžšší (dojde ti čas apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Já to hraju a je to super hra (je jasný, že tomu dělá dost ta čeština - příběh).Jinak ti tam přesně říkaj co máš udělat, takže se tam určitě nezasekneš kvůli tomu, akorát je to někdy trochu těžšší (dojde ti čas apod.). Jenom a Jenom Pravda:):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Já nvm ....je to česky,ale tahle hra za to nestojí......kdyby někdo dal náký video na youtube..tak možná že bych to stáh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Já nvm ....je to česky,ale tahle hra za to nestojí......kdyby někdo dal náký video na youtube..tak možná že bych to stáh Tak si to stáhni, za to nic nedáš (pokud nemáš FUP), mě ta hra dost baví. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.