Lukáš Krebs Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Hrál jste tu někdo Naruto (jakýkoliv díl) na PSP kdyžtak jaký díl je nejlepší ? chci mít totiž představu jaký díl si koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Na co v dnešní době, kdy už je PSP mrtvé, kupovat hru, když si můžeš v klidu všechny hry stáhnout zadarmo z netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Teď jsou ty hry za pakatel taky mám par origo Her na PSP co nejde koupit stáhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 Jsou 2 typy Naruto, normalni Ninja Heroes bojovka nebo s RPG prvky Akatsuki Rising a Ultimate Impact aka rozmlatit hordy nepratel nebo jak se to jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2013 Hrál jsem snad všechny. mezi ty RPG prvky patří Kizuna a Ultimate ninja Impact, z těhle snad můžu doporučit jen Ultimate ninja impact jelikož zasahuje v příběhu nejdál, ale po chvíly je to celkem stereotyp. Jinak ty bojovky mě chytly ze všeho nejvíce. Naruto Ultimate ninja heroes 1 , 2 a ze všeho nejlepší 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Etoeto Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 ja odporúčam Heroes 3 a Impact tie sú najlepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.