Filippilny Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Zdravím, můj problém přesně vystihuje název tématu. Mám iP 3GS 16GB new BR iOS 6.1.3 Tethered JB přes redsn0w. Ale včera a dnes večer se mi stalo, že sem měl iP na nabíječce, večer okolo půl desáté sem ho vytáhl, zkontroloval si budík a šel si lehnout. Po chvíly vidím svítící displej a on se restartuje. To samé se stalo i předevčírem a také se mi to už od pátku stává, že když sem na fotbale, a měl ho v kapse, všechny appky byly povipínaný, tak ho zapnu, a Jb je pryč(úplně né, mam SemiTether). Ale vůbec nevím čím se top děje. Všechny piosledně instalované apolikace sem povymazal. a restore dělat nechci mam tam slušnoju hromadu herních pozic. Ta všechny rady budu moc vděčný. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Já ti nevim, ale při problémech s JB bych prostě jako první a nejjednodušší řešení viděl právě ten restore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippilny Odesláno Květen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Ten já právě nechci protože tam mám savy a dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 A s JB ti to zálohu neudělá co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippilny Odesláno Květen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 No možná custom ipsw přes snowbreeze ale ta mi pak nejde obnovit ani přes pwned DFU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Koukni se sem - je tam několik programů, který zálohujou i aplikace nepocházející z App Store. Jsou to placený aplikace ze Cydie, ale předpokládám, že když zapátráš po internetu tak najdeš instalačky. http://www.cultofmac.com/169467/how-to-backup-your-jailbreak-apps-and-tweaks-from-cydia-ultimate-roundup/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippilny Odesláno Květen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 To je docela zjímavý článek. Mě jde hlavně o to jestli umí zálohovat i savy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Tak podle mě to dělá fakt plnohodnotnou zálohu, s tim že to prostě vezme složku tý aplikace a zazálohuje jí to tak jak je. Ale ruku do ohně bych za to nedal. Přecijenom máš jailbreak, tak s takovejhlema kixama musíš počítat. Teď mě ještě napadá si ručně, třeba přes iFile, projet ty složky her a na netu si najít, který soubory jsou savy. Natahat je do počítače a pak je naflákat zpátky. Předpokládám, že potřebuješ zazálohovat kolem pěti her, tak by to nebylo až zas tak pracný, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippilny Odesláno Květen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 To přetáhnutí savů mě taky napadlo ale momentálně tam mám asi 20 her : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 ja si vzdycky vytahnu savy z aplikací pres appbackup....a po restore tam ty savy zase nahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.