romuse Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Mám psp 3004 verze 6,20 zkoušela jsem flash podle návod co jsem tu našla, ale bohužel když dám 6.20 PRO-C Updater tak mi psp zhasne a nic se neděje. Poradíte co stím. Předem díky moc. Nebo pokuď by byl někdo z Vys. Mýta kdo by si stím poradil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 zvláštní ... snažíš se tam tedy dat jen dočasenej flash .. stáhnout víckrát si zkoušela.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 ano zkoušela a stále nic, ještě jsem zkoušela vypnout a zapnout a podržet tlačítko R někde jsem to taky vyčetla že se tam má když tak něco opravit ( nemohu si přesně vzpomenout co ) ale to taky nejde hned mě to naskočí na psp. Již jsem dala v psp update na novější verzi to se mi stáhlo a teď tam mám verzi 6.60 ale ani tady u té mi to nejde :) už nevím co stím. Toto je druhé psp které máme (první se nám porouchalo tak nám jej v bazaru vyměnili ) před tím jsem problém neměla ale u tohoto to prostě nejde. Ještě přemýšlím jestli bych ho neměla jít vyměnit za jiné (ještě tam měli jedno černé, momentálně máme červené) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 děláš to tedy podle tohohle návodu .. ? 1)Složku "PROUPDATE" a "FastRecovery" z RARu přesuňte do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta) 2)Spusťte program (instalátor) (PROUPDATE) 3)Stiskněte X a po nainstalování stikněte znovu X Hotovo, pokuď se vám CFW zruší spusťte FastRecovery které vás vrátí do menu XMB (Menu PSPéčka) se spuštěným CFW. Takto opakujte vždy když se vám vypne úplně PSP (Vypadnutí baterie, vybití atp.) kopíruješ tam viz vejš jen ty dvě věci .. u tý 6.60 ? zkoušela si dát obnovení továrního nastavení, jestli ne tak to udělej ... a zkus znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 a kde se dá prosím tě obnovit tovární nastavení ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 ted nemam pspčko po ruce, je to v settings, tušim system - a pak tam bude restore default settings nebo restore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 už jsem to našla, tak teď to zkusím znovuu a jestli to nepůkde tak už mě picne, zkouším to od včerejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 tak stále nic, udělám toto )Spusťte program (instalátor) (PROUPDATE) psp zhasne (zelená kontrolka svítí stále a napravý straně chvilku bliká oranžová tak pak zhasne a obrazovka u psp je stále černá a nic se neděje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 tak to delas spravne, hlavne kdyz ti to na minulim pspcku hodilo.. jediny co sem vygooglil nekdo mel stejnej problem, a mel na karte složku seplugins s pluginama... tak ji smazal a zaclo to chodit.. tak koukni jestli ji na karte nemas.. pripadne smaz .. pspcko uplne vypni dlouhym podrzenim .. znova nastartuj a prezkousej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 na minulém to šlo ale tady na tom co jsem přinesla výměnou včera ani ťuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 tak eště zkus jestli máš tu složku tak jí odmazat .. ale je to divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 seplugins tam nikde nemám, a stále nic jakmile dám (instalátor) (PROUPDATE) (zkoušela jsem stáhnout z více) tak všech obrazovka zčerná a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 zkus 6.60 pro - B http://dl.qj.net/psp/homebrew-applications/cfw-660-pro-b9.html postup je stejnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 tak jsem to vzdala, vyměnila jsem jej za jiný PSP je to taky 3004 ale verze tam je 5.03 tak jestli by jsi mi mohl/a poradit co tam přesně naistalovat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 mohl :) to samý .. updatni ideálně na 6.20 ... a pak tam dej 6.20 cfw permanent... podle navodu kerym si to delala.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 myslíš toto 6.20 PRO-C fix3 + FastRecovery + 6.20 PRO Permanent a to se mi udělá hned z verze 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 přesně to ... jen si stáhni k tomu update na 6.20 :) teprve pak udělej to co je vejš :) odkaz je v tutorialu i na 6.20 fw, pripadne poradi google nebo ti to najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 našla jsem to zde http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 tam z roho hejde update na 6.20 (jestli nee tak kdyby jsi byl tak hodný a našel mi to) abych tam náhodou nedala něco špatně a zas mi to nešlo :) mockrát díky za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 vložila jsem tam kartu a dala ji naformátovat a když ji otevřu tak na ni není ani jedna složka ? Není to chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 naformatovat = smazat komplet .. ne vsecky fw ty slozky povytvarej sami.. takze co je potreba si udelas podle navodu a bude to oka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 to update na 6.20 by jsi prosím neporadil kde ho stáhnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 tak verzi 6.20 tam mám ale když dám další tak se mě psp jakoby restartuje ale už nenaskočí jen svítí zelená dioda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 když dím 20 PRO-B Pernament patch tak mě to píše hlášku : this game cannot started the data is corrupted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 (upraveno) vem tu hru patchni ji :) psp.novinky.org vice informaci Mám to :DDDDDD http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120001 Upraveno Květen 7, 2013 uživatelem Cojoot - slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 u toho 6.20 nejdriv musis udelat podle navodu dočasnej - temporary - a až ten bezi pak spustit permanent.. a tim se to doinstaluje.. byl sem venku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.