Dom1nik147 Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Čus,nevíte někdo jestli je něco z těch všech generátorů a sraček na ochcání funkční? Jestli jo tak pište:) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neexi Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 Nikdy nic takoveho neni funkcni, myslim si, ze je to snad jasne, nic nedostanes zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Květen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 No nevim,mě třeba jde internet a nemám gold učet a multiplayer mi nejde ale prohlížeč mi jde tak nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OmgWrongNick Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Na internet explorer nepotřebuješ Gold účet :-) A generátory nefungují ! :-) Myslím, že 300 na 3 měsíce není tak moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Květen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Proč teda mi na 1 učtu jde internet exploler a na 2 po mě chce gold učet? jo,pro někoho kdo chce dávat prachy do hraní her ne _) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Červen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 jo,tak dneska mi to přestalo fungovat uplně:) Už chce po mě gold učet takže nevím jestli je ten net zdarma no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Internet Explorer chce gold, nevim kde jsi přišel na to že ho to nepotřebuje :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.