Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii remote plus


portak

Otázka

Ahoj, uvažuju že přítelkyni a mě koupim wii konzoli. Je levná a na hry s pěknou grafikou mám PC. Bohužel sem však nenašel žádné balení s dvouma ovladačema wii remote plus (i stim nunchakem), takže asi koupim tuhle verzi (o hry nejde, plánuju udělat hack dle návodu zde na foru :) http://www.czc.cz/nintendo-wii-black-wii-mario-kart-wheel-bl/98655/produkt .. je tam 2x pistole :). Ozátka zní, jestli stačí, když koupim druhý ovladač remote plus na aukru? Je tam za 420 i s dopravou a nunchakem, silikonovým pouzdrem a šnůrkou :) a měl by být nový z obchodu. Nový na e-shopech totiž stojí přes 1 000 Kč. http://aukro.cz/nintendo-wii-sada-ovladac-s-motion-plus-nunchuck-i3222105812.html, http://aukro.cz/sada-ovladac-motionplus-nunchuck-pro-nintendo-wii-i3224330395.html . děkuji :)

p.s. odkazy budou asi za pár dní neplatné :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nove wii je s jednim ovladacem,ale mozna by nebylo spatne koupit wii na aukru,nebo to nechces? Ja teda koupil wii na aukru a bylo i jeste v zaruce a mel jsem u nej dva ovladace a bylo i flashnute a jsem s nim naprosto spokojen.A u tech ovladacu je samo nejlepsi koupit originalni pac ty nahrazky nekdy nefunguji uplne optimalne. A samo na aukru koupis wii i s dvema ovladaci urcite levneji nez koupit nove z obchodu a jeste dokupovat ovladac. Ale zalezi na tobe ja jen mluvim ze sve zkusenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Děkuju za tvůj názor:) .. na aukro samozřejmě také koukam, ale občas tam jsou wii za cenu vyšší, než nové s ovladač a zarukpou :D. Jelikož uvažuji o flashi, tak asi nemá smysl tu zaruku moc řešit :). Bohužel originální ovladač je docela těžké sehnat, případně prosim o link. Děkuji.

p.s. jinak sem se chtěl ještě případně doptat, jestli se ještě dělají nové hry na wii, nebo už pouze na wii u ? děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud můžu poradit, nekupuj ovládače z Aukra (ani jinde), pokud tam nejsou 100% originál od Nintenda. Hlavně ty modely s funkci Motion Plus jsou na nic. Nereagují přesně, jak original, takže pokud budete hrát 2 lidé proti sobě třeba tenis, tak ten s originálem většinou vyhraje. U her, kde se Motion plus funkce nepoužívá, nebo se dokonce používají na ovládaní hry jen šipky a tlačítka, ale ne pohyb, tak tam ty ovládače ještě postačují, ale třeba Wii Sports Resort to je utrpení s těmi čínskými padělky. To už raději investovat cca 1800,- Kč za novou sadu (remote + nunchuk) nebo kolem 1200,- Kč jen za remote controller a koupit ve "značkovém" eshopu popřípadě nějaké starší, ale originály. Jinak to bude vyhozených 400-500 Kč (ale pokud budeš kupovat na aukru, tak se ještě podívej, odkud to prodejci posílají, abys nečekal třeba 30 dnů na ty číňany, většina to nechává přeposílat přímo z Číny).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu